PARTYINFO

 

REASON

Datum konání:
01.03.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Josef Sedloň (lighthouse), Rai (roxy)
very special guest: Danny Howells
Popis:
projekce od Phase, laser, atmosferické dekorace, živé stromy
 
 
Danny Howells na Reasonu
Po dlouho odmlce se do prostor klubu roxy vrací noc Reason se zcela novým konceptem. V příštích měsících se na této noci budete mít možnost seznámit s absolutními hvězdami taneční scény a první vlaštovkou bude vystoupení DJe Danny Howellse, které se odehraje v sobotu 1.3.
 
Po dlouho odmlce se do prostor klubu roxy vrací noc REASON se zcela novým konceptem. V příštích měsících se na této noci budete mít možnost seznámit s absolutními hvězdami (LOTTIE, DAVE SEAMAN, atd.) taneční scény a první vlaštovkou bude vystoupení DJe DANNY HOWELLSe, které se odehraje v sobotu 1. března. Poslední REASON pořádalo Roxy Promotion na podzim ve Veletržním Paláci za účasti JOHNa DIGWEEDa a ti z vás, kterým se tato akce líbila, by neměli vynechat ani toto pokračování.

DANNY HOWELLS se v poslední dekádě pravidelně umisťuje v Top 10 světových DJs v anketách britských časopisů a jeho styl je směsí různých elementů od progressive přes deep až tech-house.

Domácí podporu zajistí DJové JOSEF SEDLOŃ a RAI, v ambientním chilloutu Vás čekají DJové ASH a BLUE.

Vysoký vizuální standart je na těchto nocích samozřejmostí: projekce od Phase, laser, atmosferické dekorace, živé stromy a mnoho dalších vychytávek.

Its party time! Mediálním partnerem nocí REASON je server Rave.cz.

Line-up:

22:00 - 01:00 Rai
01:00 - 03:30 DANNY HOWELS
03:30 - 05:30 Josef Sedloň

chill-out: Ash, Blue


Danny Howells

"Kdo má trpělivost, dřív nebo později se dočká" věta, která na přesně sedí na Danny Howellse, profíka s desetiletou zkušeností za gramofony. Poslední dva roky jeho hvězda strmě stoupá a minulý rok se ustálila mezi dvanácti nejlepšími světovými DJs. Tato doba se ubírala v duchu sebeobětování, tvrdé práce, neutuchajícího smyslu pro detail a dostala Dannyho mezi světovou špičku. Danny Howells se dnes řadí k malé skupině DJů, kteří mají vlastní styl v pravém slova smyslu; má zvuk vyvinutý a postupem času vytříbený ze zahřívacích setů, ze setů, které k ránu dodávaly energii k dalšímu tancování, z alternativních setů plných překvapivých momentů, ze setů odehraných v nespočitatelném množství klubů a zemí; on sám svůj styl nazývá "deepsexyfuturistictechfunkhouse". Jeho typický zvuk si můžete poslechnout na jeho sérii alb "Nocturnal Frequencies". Jeho produkce se objevuje také v USA, Holandsku a v neposlední řadě vydal album na značce Global Underground jako část série "Nu Breed".
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016