PARTYINFO

 

MIX

Datum konání:
15.02.2003 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - El Diablo
DJs:
Tráva, Fun, Loo, Micronaut, Winter
Popis:
decorations, desperado action
vstup 99 CZK
 
 
DJ Tráva a jeho Mix v Hradci Králové
Důkazem, že Hradec Králové krizi taneční scény až tolik nepociťuje, jsou v tomto východočeském městě pravidelné a hlavně kvalitní taneční párty. Na tuto sobotu je do klubu El-Diablo připraven další počin produkční agentury HiFi, která ve spolupráci s hradeckým vinyl shopem S-bahn, tentokrát připravila pro clubbery akci s výmluvným názvem MIX.
 
Důkazem, že Hradec Králové krizi taneční scény až tolik nepociťuje, jsou v tomto východočeském městě pravidelné a hlavně kvalitní taneční párty. Na sobotu 15.2.2003 je do klubu El-Diablo připraven další počin produkční agentury HiFi, která ve spolupráci s hradeckým vinyl shopem S-bahn, tentokrát připravila pro clubbery akci s výmluvným názvem MIX.

Jako hlavní hvězda se nemůže objevit pochopitelně nikdo jiný, než DJ Tráva. Clubbeři nejen z východních čech se tak po delší době můžou těšit na něco opravdu mimořádného - DJ Tráva totiž patří již několik let k absolutní české DJské špičce a jeho clubová noc Mix je díky jeho skvělým výkonům a naprostým ovacím publika doslova legendární!

Mimořádné bude určitě i vystoupení DJe Funa, bez kterého by si v Hradci žádnou významnější párty už ani nedokázali představit. Lépe řečeno by to nebylo bez tohoto DJ, hrajícího pod agenturou Lighthouse, prostě ono. DJ Fun totiž dokáže pokaždé dostat lidi do varu a vytvořit tak perfektní a nezapomenutelnou atmosféru.

Stejně jako on si z Lighthouse tour odskočí i stále populárnější DJ Micronaut a dozajista potěší i vystoupení domácího DJe Loo,který vyniká především svým neuvěřitelným citem pro mix.

Kromě příjemného prostředí místního klubu, kvalitního zvuku, dekorací a Desperada za akční cenu čeká na návštěvníky ještě ovocné občerstvení zdarma! Každý pátý clubber si navíc vedle skvělých zážitků odnese domů i kulatou přílohu (jedno CD) s časopisem Xmag dle vlastního výběru.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016