PARTYINFO

 

MORNING SHOW!

Datum konání:
08.02.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Prochy, Lucky, Liner, Dante
Popis:
show by sexy Nicol & Jitka, fresh fruit, bufet
start 05:00, end 12:00
 
 
Funny party v Industry
Funny sexy girls a agentura Trend music vás zvou na nové akce Morning Show s podtitulem "party continues..." do klubu Industry. Již od počátku poznáte, že toto je trochu něco jiného, než co byste čekali mezi pátou hodinou ranní a polednem...
 
Funny sexy girls a agentura Trend music vás zvou na nové akce MORNING SHOW s podtitulem „party continues..“ do klubu Industry. Již od počátku poznáte, že toto je trochu něco jiného, než co byste čekali mezi pátou hodinou ranní a polednem...

Celou ranní show vás vedle DJs provedou i krásná děvčata, jejich sexy či fashion vystoupení vás jistě příjemně naladí na celý den. Samozřejmostí je čerstvé ovoce, různé slané dobrůtky i sladkosti.

Morning show je pokračování vaší party v klubu Industry na takové úrovni, jakou si zasloužíte. Každá Morning show je originální speciálně připravená akce s doprovodným sexy programem a s detaily pro fajnšmekry, které rozhodně v tuto ranní dobu oceníte!

Trend music vám chce nabídnout zábavu na úrovni – i když je třeba 10 hodin dopoledne! Přijďte se přesvědčit v sobotu (a pak so 15.2., ne 23.2., ne 2.3.) do Industry!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016