PARTYINFO

 

INDUSTRIAL SYMPHONY

Datum konání:
14.02.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Element (Strobe), Scoo-by (Area 51), Monotype, Nailer (Exwired.org/Fusion)
Popis:
vstup 50 CZK, start 22:00
 
 
Slavnostní díl
Tento pátek se v pražském klubu Guru uskuteční slavnostní díl techno galasérie Industrial Symphony.
 
Tento pátek se v pražském klubu Guru uskuteční slavnostní díl techno galasérie INDUSTRIAL SYMPHONY. V odlesku vinylů Vás budou na vlnách zvukových halucinací unášet pořadatel a oslavenec, pražský člen moravské agentury Strobe - DJ Element, až z Divokého Západu, s kolty proklatě nízko, přijede karlovarský Scoo-by, svoji věrnou smečku zapřáhne a drsný Sever zastupovati bude děčínský Monotype a v neposlední řadě se za gramofony představí mladý, nadějný a vždy neklidný DJ Nailer.

Sestoupíte proto do etnicky undergroundového románského prostředí Guru a vyslyšte tak v samotném srdci Žižkova rytmus doby reflektující železný techno řád dominující křehké, leč stále živé emoci.


Element (Strobe, Praha)

Taneční scénu objevil v roce 1997. Fascinován hudbou Underworld, Leftfield, The Orb, Orbital, Spooky a dalších se začal o tuto kulturu stále více zajímat. Před 4 lety se stal prvním žákem pražské LIVC - school for DJs, kde jej do tajů ovládání gramofonů zasvěcovali známí DJs Ghonzales a Pavel Krejdl. Začínal s housem, ale velice rychle jej ovládla magie skrytá v technu, kterému absolutně propadl. Mezi jeho oblíbené producenty a DJe patří např. Surgeon, James Ruskin, Regis, Inigo Kennedy, Oliver Ho, Jeff Mills, atd. V září 2001 vstupuje do Strobe bookingu. V současnosti pořádá v Puntu Azul každou druhou středu v měsíci techno session Minimal Contact, žižkovské Guru hostí každý měsíc jeho Industiral Symphony a je rezidentem ve známém žižkovském klubíku U 7 vlků. Od prosince minulého roku se stal lektorem v LIVC.


Scoo-by (Area 51, Karlovy Vary)

Hraní se věnuje nepřetržitě od roku 1995. Začínal na různých diskotékách, kde si osvojoval různé techniky mixování, seznamoval se z hudebními žánry a učil se komunikovat z publikem. Za léta své DJské dráhy hrál nejen s celou českou DJskou špičkou, ale i z mnoha zahraničními DJi. Je rezidentem v několika klubech v západních Čechách (Area 51, Domino Ostrov). Jako DJ hraje především "ostré" techno, které má příběh, stupňuje se a hlavně není nudné. Rád si také zahraje progresivní house a v tech-house.


Monotype (Děčín)

Jeden ze zakládajících členů Reyko Keyko a reportér serveru techno.cz. Od samého začátku v technu hledá agresivní, ale přitom ukočírovatelnou energii. Jak sám říká: "S tracky si spíš hraji jako s kostičkami Lega... skládám skládám a pak hle, ono to stojí a má to tvar :)". Mezi jeho nejoblíbenější autory patří Paul Demage, pánové z Downwards atd.


Nailer (Exwired.org/Fusion, Praha)

DJingem se zabývá již čtvrtým rokem. Jeho hudbu nelze nijak lehce zaškatulkovat, v současné době na ně asi nejvíce sedí označení "inteligentní hardfunk staré školy". Ale jeho kufr obsahuje ještě mraky Detroitem inspirovaných desek, elektro (lámané i rovné) a techbreaky, lehké acidy nebo "pumping grooves". To vše se snaží zábavně, souzvučně a zároveň inovativně zamixovat.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016