PARTYINFO

 

STEREOFUNICK

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - El Diablo
DJs:
Pat Heart, Fun, Juan Disquéz
Popis:
vstup 89 CZK
 
 
Pat Heart a Fun v El Diablu
Na tento pátek je připravena do hradeckého El Diabla další klubová noc s názvem Stereofunick. DJ Fun si tentokrát na svůj rezidentní večer přizval jako hlavního hosta DJe, který dokáže udělat atmosféru toho správného mejdanu. Je jím sympaťák, rodák ze severofrancouzského Bergues, Pat Heart.
 
Na tento pátek je připravena do hradeckého El Diabla další klubová noc s názvem Stereofunick. DJ Fun si tentokrát na svůj rezidentní večer přizval jako hlavního hosta DJe, který dokáže udělat atmosféru toho správného mejdanu. Je jím sympaťák, rodák ze severofrancouzského Bergues: Pat Heart.

Tento světoběžník začínal svoji DJskou kariéru již před jednadvaceti lety v Jižní Americe, tehdy hrával hodně latino music, jazz, funk. I tyto prvky jsou cítit z jeho dnešních groovy deep houseových setů, které vás dost možná přenesou na slunečnou letní pláž někde v Caribiku. V druhé polovině osmdesátých let získává Pat na slávě pravidelným hraním v proslulých pařížských clubech Limelight a Broadside.

Po té co se Pat Heart na začátku devadesátých let usídlil ve Švýcarsku, působil dlouhých šest let v tamním státním radiu Couleur 3, kde měl i svůj speciální pořad o elektronické hudbě s názvem Metissage. Samozřejmě zároveň vystupoval jako DJ v mnoha švýcarských clubech, v Lausanne jako rezident clubů The Loft, The D Club, The Mad a také na mnoha festivalech jako např. Montreux Festival či proslulá Street Parade.

Ale nezůstalo pouze u toho, Pat se již představil téměř celé Evropě: Francie, Portugalsko, Španělsko, Velká Británie, Švédsko, Finsko, Maďarsko, Slovensko a také Česká republika, kam jezdí velmi rád. V poslední době spolupracuje intenzivně s DJem Tvyksem a z tohoto spojení vzešel remix na desce Borise Carlofa, jenž právě vychází pod názvem PALM BEAT - I WANNA BE A PAIR na britském labelu Tracktion!

S Pat Heartem zahraje pochopitelně i DJ Fun(Lighthouse), který se na své domácí publikum opět moc těší a též výborný Juan Disquez, který hradečáky při své minulé návštěvě nadchnul svými tribalhouseovými rytmy. Dále návštěvníky čeká jeden z nejlepších soundsystémů jaký je možno v našich clubech slyšet, dekorace a též drink večera RedBullBomb za speciální cenu! Těšte se na pořádnej mejdan!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016