PARTYINFO

 

ŽEBŘÍK 2002

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Lokomotiva
Live:
Monkey Business, Skyline, Kryštof, Lenka Dusilová, -123 minut
Info:
http://www.ireport.cz...
Popis:
Report music awards, 8 hodin hudby na dvou scénách, předávání cen v celkem deseti kategoriích
vstup 199 CZK, start 20:00, end 04:00
 
 
Global Connection - Culture & Contrasts Global Connection - Culture & Contrasts
Jedenácté pokračování soutěže Žebřík
Již po jedenácté se uskuteční Žebřík neboli slavnostní vyhlášení tradiční čtenářské hudební ankety. V lednovém a únorovém čísle zveřejnil hlavní organizátor akce, měsíčník REPORT, hlasovací kupon, prostřednictvím něhož mohli čtenáři vyjádřit svou vlastní představu o rozložení kvalitativních sil na poli tuzemské a zahraniční hudební i filmové scény.
 
Již po jedenácté se uskuteční ŽEBŘÍK neboli slavnostní vyhlášení tradiční čtenářské hudební ankety. V lednovém a únorovém čísle zveřejnil hlavní organizátor akce, měsíčník REPORT, hlasovací kupon, prostřednictvím něhož mohli čtenáři vyjádřit svou vlastní představu o rozložení kvalitativních sil na poli tuzemské a zahraniční hudební i filmové scény.

Výsledky domácí části pak budou živě odtajněny 14. března v Městské hale Lokomotivy v Plzni od 20:00 na osmihodinové akci, kterou si pod moderátorskou taktovku opět vezme režisér a herec Zdeněk Suchý. Celý podnik jako každoročně okoření účast oceněných hudebníků a filmařů a řada vystoupení špičkových interpretů na dvou samostatných scénách.

Jak prozradil vydavatel REPORTU Jarda Hudec, koncertně se tentokrát představí např.
Monkey Business, Kryštof, Lenka Dusilová, -123min. a Skyline. Připravuje se, jak už
se ostatně na vyhlášení těchto cen stalo tradicí, i několik pikatních vystoupení, realizovaných exkluzivně pro tuto příležitost.

Na hlavní scéně budou oceněni vždy první tři nejlepší v každé z deseti kategoriích. Chybět nebude ani kategorie trefně označená jako Průser roku. Vítězové obdrží sošku Tančící "R" z dílny výtvarníka Václava Česáka. Ještě před samotným ceremoniálem bude oficiálně zahájen nový ročník vyhledávací soutěže mladých kapel Jim Beam Music.

Na druhé scéně Global Connection - Culture & Contrasts uvidíme přední projekty taneční scény a world music, jako např. Stephunk T., Tam Tam Orchestra, Maradona Jazz + zahraniční hosty. V duchu "Culture & Contrasts" bude servírována nejen multikulturní hudba, ale také exotické nápoje a pokrmy a celá scéna bude mít speciální image.

Žebřík je jednou z mála domácích akcí tohoto formátu, kdy pouze a jen řadoví hudební příznivci rozhodují o výsledné podobě neokázalého večera a ke které se bezvýhradně kladně staví i samotní umělci. Celou akci bude natáčet Česká televize - štáb Noci s Andělem, a také hudební TV O. Bližší informace na www.ireport.cz a v aktuálním čísle REPORTU.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016