PARTYINFO

 

RESTLESS

Datum konání:
01.03.2003 - sobota
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Impact, Lockee + MC Fight, Mefuzo, Marpo
 
 
DnB party v In Spiralu v Plzni
Na první návštěvu České republiky přijede na konci února švýcarská crew The Engine a na dvou vystoupeních bude prezentovat drum&bass party s názvem „Restless“ – bez oddechu.
 
Na první návštěvu České republiky přijede na konci února švýcarská crew The Engine a na dvou vystoupeních bude prezentovat drum&bass party s názvem „Restless“ – bez oddechu.

Akci pořádá ve spolupráci s BADPOINT AG a první party se uskuteční v dobře známém klubu XT3 v Praze 8, druhá party bude v sobotu 1. března v klubu In Spiral v Plzni.

Na party RESTLESS do České republiky přijedou ze Švýcarska DJ Imapct, DJ Lockee, MC Fight. V klubu XT3 s nimi vystoupí DJ Igraczek, v plzeňském In Spiralu místní pár DJ MEefuzo a MC Marpo.

Profily DJs a agentur

DJ Impact

Pochází ze švýcarského Zurichu, kde se začal věnovat DJingu již v roce 1994. Pohyboval se ve stylech techno a hardcore, drum&bass má v oblibě až od roku 1997, od začátku roku 1998 ho hraje naplno. Během svého DJského působení hrál již na mnoha akcích v klubech, parties a ravech, byl členem několika booking crew. Jak již minulost DJe Impacta napovídá, je mu blízká vysoce energická muzika, což ve spojení s jeho precizním mixingem přináší pěkně nadupané sety.

DJ Lockee

DJ a producent Lockee je vlastníkem labelu 4Seasons Rec. Bydlí v Bernu a od 17 let je fanouškem jungleové hudby. Když v roce 1994 začínal hrát, byl ovlivněn reggae, ragga, junglem či hiphopem a rapem. Ale jungle je pro něj jediný oblíbený styl. Hraje ho již 7 let. V roce 1999 se dal i na vlastní produkční dráhu. Na ní spojil své síly s DJem jménem Two Feet z Belgie. Aktuální nahrávky jsou právě ve fázi před zveřejněním a DJ Lockee je pravděpodobně představí v Praze již v definitivní podobě.

MC Fight

Začal zpívat již před 10 lety, kdy většina raverů vůbec nevěděla, co vlastně má MC dělat. To mu bylo šestnáct. Na party je vždy s lidmi i s DJem. Je to prostě chlápek s těma správnýma textama, co to umí dobře roztočit.

The Engine

Agenturu The Engine založil Steve Amstutz v létě roku 2001 ve Švýcarsku. Cíl byl jasný – oživit švýcarský drum&bass. Vrátit ho lidem, získat pro něj nové publikum, podporovat experimenty a změny, uvádět je v kombinaci s již zavedenými známými postupy.

Součástí jejich aktivity při založení agentury byl apel na příznivce jiných stylů, kterým se two-step zdá moc pomalý, house moc komerční a disco moc staré, aby přišli a zkusili drum&bass. Ne stupidním večírkům a zbytečným megaparties.

The Engine založili party „RESTLESS“, zaměřenou hlavně na pokrytí měst Zurich a Bern. The Engine disponuje dlouholetými zkušenými DJs jako Fine Style, Led Tampi, Lockee, Impact a MC Fight.

Badpoint AG

Badpoint je freestylová agentura či spíše akční gang (AG). Její záběr je hudebně od chilloutu k drum&bassu přes živou produkci kapel až k metalo-hard core. Spojujícím prvkem není v žádném případě styl či škatulka. Hodnotí se čerstvost, radost ze života, hravost a dravost.

Největší průšvih pro BADPOINT je vyčpělý umělec či domácí bačkory. BADPOINT spolupracuje úzce s kluby XT3, Modrá Vopice, In Spiral a nepravidelně s mnoha dalšími. Badpoint.com je klubový internetový magazín, který agentura založila a spravuje. Výchází pouze v anglickém jazyce a klade si za cíl usnadnit návštěvníkům orientaci na klubové scéně, a to nejen v Praze. V roce 2002 BADPOINT zprovoznil svojí českou stránku www.badpoint.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016