PARTYINFO

 

PHAT BEATZ MOVIN BELTINE VOL.1

Datum konání:
28.02.2003 - pátek
Místo konání:
Jirkov - Beltine
DJs:
Katcha, Philip TBC, Maztah, Opia, Zyzkoshka
Jayckeelz
freestyle: Hurricane El Slewa vs. Marauder Taffrob (Zlomeney waz) vs. Štyloo Apoka (Naše Věc)
Live:
Naše Věc, Zlomeney waz, MC Slewa
Popis:
breakdance, playstation2
vstup 100 CZK, start 20:00
 
 
Beltine vol. 1
Chomutov není zrovna největší město a vše se tu odehrává dost pozdě, techno jako takové se tu objevuje v dost malém měřítku a co se týče hip-hopu a dnb taky žádná sláva...
 
Vážení čtenáři

Toto info bude poněkud jiného rázu než jste zvyklý na webu číst……….
Jelikož mejdánek, kterého se toto týká bude první tohoto směru v Chomutově,rozhodli jsme se udělat jej netradičně.Na jaké pártyezz si můžete v pohodě zahrát playstation2 přímo na videoprojekci,nebo například posedět a v klídku si zasurfovat na internetu?U nás to půjde!

MC Slewa & Freeky Prod. Present

PATH BEATZ MOVIN Beltine vol.1

Nejprve vás seznámím ,co jsme to zde vlastně vymysleli………..
Chomutov není zrovna největší město a vše se tu odehrává dost pozdě,techno jako takové se tu objevuje v dost malém měřítku a co se týče hip-hopu a DnB taky žádná sláva!Ano je tu dost mejdanů jenže vše je spíše smeřováno na malý úsek lidí a do stísněných prostor.
Tím ale nechci říct že by CV nedokázalo vychovat pár správných lidí!Například Jackell (místní profík na techno a DnB),MC Slewa (méno říká vše),nenechavá ruka Dj Mike (hip-hop),Zysk (náš profi designer a hip hop Dj) no je nás tu opravdu hodně, co něco umí.............
Proto tu pár mozků vymyslelo a naplánovalo opravdu dobrý mejdlo,je sice první toho směru,ale očekává se hodně.
Takže HipHop vs. DnB se odehraje 28.2.2003 v Chomutovském clubu Beltine a vězte,že to tu hodláme pořádně roztočit.
Jak už jsem se zmínil, k pobavení zde bude pár Paystation2 a počítačů s možností zasurfovat si.
Celým večerem Vás bude provázet MC Slewa a jako první zde vystoupí Dj Zysk.Po něm bude následovat hiphopová kapela Zlomeney Waz (Brno),která určitě všechny naladí na ten správný rytmus ve kterém se bude odehrávat půlka večera.Další kapela Naše Věc na 100% také nezklame a po jejich ukončení nastoupí Breaking v podání NGS (Boty-EE,1. místo Floormaster (ČR) vs. MSB(U.n.L.) vs. SewaSide B Batlez (CV).Během konání všeho co jsem zde teď nastínil, bude na podiu probíhat live graffity showin da place.Pravá podívaná na malíře dnešní doby.O půlnoci proběhne Brutal midnight freestyle masaccre,kterého se účastní MC Slewa(Cv),Marauder Taffrob(Zlomeney Waz) a Štyloo Apoka(Naše Věc)
Pár minut po půlnoci se nám přehoupne večer do čistě DnB beatů, kde gramce pořádně zavaří Katcha a Philip TBC dá dramík míchaný s Hiphopem a breakbeatem.

A pokud toho jestě nebude dost, ráno zahraje DnB norning Rap MC Slewa feat. Jayckeelz Kejklez with Kejkz.

Závěrem bych ještě chtěl poděkovat všem zúčastněným sponzorům za ochotu a spolupráci!
Jmenovitě Clubber.cz,časopisu Ultramix,SEMTEX a v neposlední řadě Chomutovské firmě Nonac za vytisknutí veškerých propagačních materiálů………….
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016