PARTYINFO

 

NEURAL EXCITER

Datum konání:
25.04.2003 - pátek
Místo konání:
Kutná Hora - Lorec
DJs:
Kazu Kimura (CLR Rec./JPN), Takaaki Itoh (Wols Rec./JPN), Agent, Boss (SK), Kaisersoze, Skipworker, Lucca, Hyde, Coitus Exitus (open house set)
Info:
http://www.dcpromo.cz...
Popis:
30 kW EAW, massive lights, laser, fruit bar, videoprojection
předprodej 250 CZK, open 19:00, start 20:00, end 07:00
 
 
Coitus Exitus - rozhovor Takaaki Itoh - rozhovor Rozhovor s Kazu Kimurou
Agent představí nové CD playery od Pioneeru
V rámci konání pátry Neural Exciter v patek 25.4. v Kutné Hoře bude všem zvědavcům představena dvě nová mixovací "cédéčka" od firmy Pioneer, které svými možnostmi dávají do rukou DJe nové možnosti při práci se zvukem.
 
V rámci konání pátry Neural Exciter v patek 25.4. v Kutné Hoře bude všem zvědavcům představena dvě nová mixovací "cédéčka" od firmy Pioneer, které svými možnostmi dávají do rukou DJe nové možnosti při práci se zvukem.

DJ Agent jako oficiální DJ Pioneer pro Českou republiku představí dva nové modely, konkrétně CDJ-1000, který kromě jiných vychytávek disponuje i unikátním vinyl módem, díky kterému může DJ pracovat s cédéčkem jako s vinylovou deskou.

Druhým přístrojem bude DMP-555, který zase přináší multimediální řešení pro všechny DJe. Jako jediný přístroj na trhu nabízí možnost využití dvou zvukových zdrojů (hudbu z CD a z SD karty můžete pouštět najednou a mixovat rovnou z jednoho přístroje). Jako jediný obsahuje i velmi efektivní isolator, díky němu lze "odřezat" zvolené frekvence. V součinnosti s notebookem či laptopem pro které je vybaven i vlastním softwerem, dává do rukou DJe smrtící zbraň.

V kombinaci z dnes již legendárním, naprosto nejpoužívanějším a u DJů nejoblíbenějším DJ mix pultem Pioneer DJM-600 můžete dokázat zázraky.

Do prostorů párty se začne pouštět v 19:00 a presentace samotná začne ve 19:30. Bude reprodukována na soundsystému BOSE. Tato značka se kromě jiných referencí může pochlubit např. ozvučováním raketoplánů USA, montuje se do nejluxusnějších automobilů a najít byste jí mohli i na většině olympijských stadiónů.

Po presentaci obou mašinek si budete moci sami ozkoušet unikátní možnosti které nabízejí.
DJ Agent, který vystoupí i na party Neural Exciter, bude mixovat svou vlastní hudbu i z CDJ-1000, takže uvidíte jeho práci s tímto CD playerem i na ostro.

Všichni jste srdečne zváni!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016