PARTYINFO

 

RNB PARADISE

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Fu, Inspektor, Dubolino
Popis:
MCs, performers
dívky vstup zdarma!
 
 
Pokračování RnB party v Industry
Dovolujeme si Vám oznámit start noci RnB PARADISE, která se koná každý pátek v klubu Industry. Jedná se o typ večírku ala MTV music television. Jde nám především o zábavu. Tento styl zábavy nemá u nás stále pevné kořeny ani tradici a to si myslíme, že je škoda.
 
 Break Dovolujeme si Vám oznámit start noci RnB PARADISE, která se koná každý pátek v klubu Industry. Jedná se o typ večírku ala MTV music television. Jde nám především o zábavu. Tento styl zábavy nemá u nás stále pevné kořeny ani tradici a to si myslíme, že je škoda. Proto jsme se rozhodli pořádat tuto party od měsíce března každý pátek.

Nyní máme za sebou pátek 7.3. a to znamená premiéru naší party RnB paradise. Publiku se představil DJ Inspektor, Fu, Dubolino, náš maskot a mozek celého projektu Richard. Také jsme představili b boys break dancers a mnoho střídajících se MCs pro posílení atmosféry. Dívky mají po celý březen vstup zdarma a proto zde i v pátek 7.3 převažovalo toto něžné pohlaví, což dávalo noci lehce erotický náboj.

Klub byl zcela naplněn příjemnými lidmi a lze se tedy domnívat, že i tento pátek půjde opět o nezapomenutelný mejdan pro lidi, kteří hledají něco nového ve sféře jakou jim zábava v noční Praze nabízí.

Představí se opět stejná sestava DJs a showmanů, tentokrát ještě doplňená o břišní tanečnice.

Těšíme se na Vás již tetno pátek na další RnB paradise.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016