PARTYINFO

 

GLOBAL CONNECTION

Datum konání:
22.03.2003 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Ges-e & Aref Durvesh (hráč na tabla, UK), D.Form & Real Rozzano (Cape Town), Tam Tam Orchestra ( Venezuela set)
Live:
Maradona Jazz, Animali
Popis:
s letákem do 22:00 vstup zdarma!
start 20:00, end 04:00
 
 
Line-up Global Connection
Druhá část jarních Global Connection, které nesou podtitul Culture&Contrasts, zamíří již tento pátek a sobotu na Moravu, a to konkrétně do ostravského klubu Fabric, respektive brněnské Flédy.
 
Global Connection
Culture & Contrasts

Ostrava 21.3., klub Fabric
Brno 22.3., klub Fléda


Druhá část jarních Global Connection, které nesou podtitul Culture&Contrasts, zamíří již tento pátek a sobotu na Moravu, a to konkrétně do ostravského klubu Fabric, respektive brněnské Flédy.

S pozvánkou na obě akce Vám přinášíme finální line-up:

20:00 - 21:20 Maradona Jazz - live
21:20 - 22:20 Animali - live
22:20 - 22:30 Venezuelské taneční vystoupení ve stylu salsa
22:30 - 23:00 Maradona Jazz - live
23:00 - 00:00 Tam Tam Orchestra - Venezuela set
00:00 - 00:10 Africké taneční vystoupení
00:10 - 02:10 d.form & Real Rozzano present: the Soul from Afrikan Soil - DJ & MC
02:10 - 04:00 Nasha Records present: DJ Ges-e & Aref Durvesh (hráč na tabla)

Po úspěšném vystoupení State of Bengal v Praze se Morava může těšit na "čerstvého" Dje ze stáje Nasha Records - Ges-e, který vystoupí za doprovodu hráče na tabla Arefa Durveshe.

Do roku 1997 se z Dje Ges-e stala prominentní postava asijské undergroundové hudební scény. Sám produkoval 4 skladby pro velmi úspěšné album Outcaste New Breed UK 1998.

Kromě své vlastní tvroby si Ges-e mimo jiné zahrál i po boku Roniho Size a projektu Badmarsh a Shri na jejich prvním evropském tour. Jako Dj zahrál i na několika concertech Nitina Sawhneyse, mimo jiné i v Royal Albert Hall, a pravidelně se objevuje na klubových nocích Anokha, Sitarfunk, Shaanti a Kungfusion. Ges-e rovněž zkompiloval exkluzivní kompilaci "Eastern Drum+Breaks", která vyšla na Nasha records.

Aref Durvesh, Brit asijského původu, pochází z hudební rodiny. Jeho otec Abdul Kadir Durvesh je ve Spojeném království považován za hráče číslo jedna na Shanai. Vlastně první Arefovou zkušeností s nahráváním ve studiu bylo, když spolu se svým otcem hráli pro George Harrisona.
Přestože Arefovo hudební vzdělání vychází z klasické indické hudby, je stejně tak zvyklý na současnou klubovou kulturu. Kromě výše uvedených rovněž vystupoval či spolupracoval s následujícími umělci: klasická pianistka Katia Labeque, Sting, Marque Gilmore, Londýnský symfonický orchestr, Sushila Rahman, Kiki Dee & Transglobal Underground. Ve svém vlastním projektu se Aref snaží skloubit prvky melodických funky ploch s klasickými indickými zvuky v různorodém mixu junglu, breakbeatu, garage & hip-hopu.

Věříme že i moravské pokračování Global Connection přinese různorodý mix kvalitní hudby a zábavy spojený s představením japonské, senegalské a venezuelské kultury formou pestrých doprovodných aktivit, po jejichž zdárném absolvování čekají na zúčastněné hodnotné prémie.

A NEZAPOMEŇTE! DO 22:00 JE NA OBĚ AKCE VSTUP S LETÁKEM ZDARMA!

Vstup od 18 let.

Více informací na www.wax.cz.
 
Brněnská Global Connection Global Connection - Culture & Contrasts Global Connection - Culture & Contrasts

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016