PARTYINFO

 

PRO FUTURUM: MLADÁ GENERACE

Datum konání:
26.02.2003 - středa
Místo konání:
Praha - TWM komplex
DJs:
Biscuit (LIVC Bassline cup)
Info:
novak2.profuturum@centrum.cz
Popis:
seminář Jirky Nováka na téma: současná mladá generace
start 17:30, vstup zdarma!
 
 
Ach ta mládež ...
„Ach ta mládež, stále jsou s ní potíže“. Že vám ta fráze nic neříká? Opravdu? To už potom nepatříte mezi nás, mladou generaci. Stejnojmenný název má i neobvyklá akce přichystaná na středu 26.2. od 17:30 v příjemném prostoru komplexu TWM.
 
„Ach ta mládež, stále jsou s ní potíže“. Že vám ta fráze nic neříká? Opravdu? To už potom nepatříte mezi nás, mladou generaci.

Stejnojmenný název má i neobvyklá akce přichystaná na středu 26.2. od 17:30 v příjemném prostoru komplexu TWM (Lesnická 4, Praha 5) v rámci dalšího z projektů Asociace mladých umělců Pro Futurum. Tentokrát vám nabízíme volný cyklus seminářů a prezentací o současné mladé generaci z pohledu nejen přednášejících, ale i vás, milých hostů.

Získáte možnost se plně zapojit do diskuse a přispět svými názory, zkušenostmi a zážitky a v klidném proudu neutuchajícího rozhovoru získávat nové poznatky a zároveň se pobavit.

Námětem vskutku odborným, nicméně stylizovaném pro širokou laickou veřejnost, bude sociologická přednáška o současné mladé generaci v konfrontaci s tématy vyvolávajícími často rozporuplné názorové střety a neshody - rodinou a školou.

K tomuto účelu jsme zvolili kompromisní cestu dialogem a je tedy převážně na vás, jakým směrem se bude diskuse ubírat. Programovou taktovku si vezme na starost ostřílený moderátor Jiří Novák. Sympatickým doplňkem je vystoupení osvědčeného DJ Biscuita, jenž nám v průběhu večera třikrát zahraje a naladí svým jazzy housem.

Pohodlí vám zajistí na 40 míst k sezení a k osvěžení přímo vybízí coctail bar jako střižený do malebného klubového prostředí.

Harmonogram:

17:30 - 17:50 Biscuit
17:50 - 18:50 úvodní část
18:50 - 19:10 Biscuit
19:10 - 20:10 druhá část
20:10 - 20:30 Biscuit
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016