PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
08.03.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Zinc (true playaz/solid/UK), Ghonzales (roxy) vs. Babe LN (roxy, tribo),
Inspiral X62 (dvoika.troika)
chill-out: Ekumena DJs
Popis:
lights by HPNVSN, videoanimation by Phase
 
 
Další zlámaná nadílka v Roxy
Profil DJe Zince
Od svých nejrannějších nahrávek Zinc platil za unikátního producenta v oblasti dnb a na konci dekády jeho vinyly definovaly standard v beatově orientovaných klubech. Jako DJ se etabloval na začátku devadesátých let. Poté následoval logický krok - studio.
 
Od svých nejrannějších nahrávek Zinc platil za unikátního producenta v oblasti dnb a na konci dekády jeho vinyly definovaly standard v beatově orientovaných klubech. Jako DJ se etabloval na začátku devadesátých let. Poté následoval logický krok - studio. Kolem roku 1991 přišel za Zincem DJ Hype a přesvědčoval ho, aby rozběhli spolu label.

Netrvalo dlouho a spolu s Pascalem dali dohromady dnes již legendární značku True Playaz. Jak sám Zinc o True playaz říká a žertuje: „Hype rozhoduje o tom, co přesně se vydá a na čem se to vydá. To je pro mě dobré, když složím track, který sedí, tak ho dáme na vinyl. Když ne, prostě ho vyhodíme. Jsme rovnocenní partneři, ale Hype na sebe bere veškerou zodpovědnost, když je nějaký malér – a to je super.“

Sami o sobě skromně říkají, že jsou všichni tři natolik zaměstnáni labelem, že vlastně ani neví, v čem spočívá jejich úspěch. „Ačkoli hodně lidí tvrdí, že bezpečně poznají vinyl vydaný True Playaz, nemůžu říct, že bychom měli nějak výrazně odlišný zvuk. Jenom děláme to, co jsme dělali vždycky a snažíme se zásadně neměnit myšlenku se kterou jsme značku rozjeli“, dodává Zinc, který svojí kariéru shrnuje slovy „ Občas je to trochu šílené a je za tím vším tvrdá práce, ale nic bych neměnil – je to dobrý“.

Co tedy můžeme čekat? Starý dobrý junglový zvuk, zábavné jump-up tracky promíchané se stepem, prostě vysmátou a rozjetou zábavu na kterou jsme u True playaz zvyklí.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Bush Bush
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016