PARTYINFO

 

OPEN HOUSE

Datum konání:
22.03.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Paco (OpenHouse), Jef K (M. Families, France), Craig Hampson (White&Round, UK), Estez (Boca Junior)
Info:
http://www.whiteandround.cz...
Popis:
dobrovolné vstupné!
 
 
Profil DJ Jef K
Jef začal s mixováním desek v roce 1992 po devíti měsících strávených v kolébce taneční kultury – Londýně. Svými groovy & sexy house sety brzy získal reputaci jednoho z DJs s nejrychleji rostoucí popularitou na francouzské house scéně.
 
 Jef K Jef začal s mixováním desek v roce 1992 po devíti měsících strávených v kolébce taneční kultury – Londýně. Svými groovy & sexy house sety brzy získal reputaci jednoho z DJs s nejrychleji rostoucí popularitou na francouzské house scéně.

Dnes má Jef za sebou vystupování ve všech větších francouzských klubech a parties. Je rezidentem slavného REX-CLUB na WATCH-OUT! večerech pořádaných jednou za měsíc. Patří mezi hlavní rezidenty RESPECT parties pořádaných v různých koutech světa. Šest let měl každý týden show na pařížské stanici RADIO FG, od roku 2001 je vždy ve čtvrtek rezidentem RADIO NOVA.

Hudební kvalita Jefovy produkce a jeho vkus při výběrů desek do svých mixů vyústila v roce 1996 ve spolupráci s labelem DISTANCE, který ho pověřil sestavováním tanečním kompilací. Výsledkem je pětidílná série MY HOUSE a FRENCH SESSION vol. 3, které byly opakovaně zvoleny kompilacemi roku v magazínech jako CODA či TRAX.

Jef se na úplném konci minulého tisíciletí rozhodl založit spolu s DJ Tony Silverem společnost, která brzy představila dva nové labely SILVER NETWORK a FAST FORWARD. Tracky z jeho produkce SILVER 001 a FFWD 001 dostaly v recenzích magazímu MUSIC 4 a 5 bodů z možného pětibodového maxima. Silver 001 se umístil na čele Hype Chart časopisu pro odbornou veřejnost DJ MAGAZINE.

Jef své umění již několikrát představil i publiku v ČR. 22.3. 2003 však poprvé vystoupí v rámci klubové noci prodchnuté uvolněnou atmosférou nočního života Francie OPEN HOUSE tentokrát pořádané v klubu MECCA. Chybět samozřejmě nebude ani rezident OPEN HOUSE parties DJ Paco.

Po jeho posledním společném vystoupení s DJ Fafa Montecou, které parket v Radosti FX udrželo v pohybu až do půl osmé ráno a po dohrání posledního tracku se rozvášněné publikum dožadovalo dalších přídavků lze očekávat, že hudba a atmosféra večera opět uvolní nejednu zábranu.
 
Tramvají do Meccy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Open House
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016