PARTYINFO

 

DIRECT FROM LONDON!

Datum konání:
08.03.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Chris Finke (Flux, UK), Chris Sadler, Prochy (trendmusic), Petr Holman
Popis:
pohodlné lenošky, tropické ovoce
vstup 150 CZK
 
 
Rozhovor s DJem Chrisem Finkem
Funky techno v Industry
Direct from London! Toť zcela nový večer v klubu Industry, který bude věnován zahraničním DJs z Anglie. Doplní je vždy jeden ze stars DJs české taneční scény. Jako první přijal pozvání DJ Chris Finke.
 
 Chris Finke Direct from London! Toť zcela nový večer v klubu Industry, který bude věnován zahraničním DJs z Anglie. Doplní je vždy jeden ze stars DJs české taneční scény.

Jako první přijal pozvání DJ Chris Finke, který přijíždí do Čech vůbec poprvé a připravil si pro vás hodně našlaplý klubový techno funky set. Tato muzika zazní v klubu Industry po dlouhé době (naposled Jim Masters).

Chris jezdí hrát do klubů po celém světě a je velice žádaným DJem. Často hraje s takovými veličinami jako jsou Jeff Mills, Dave Clark, DJ Bone, Ben Sims nebo Space DJs.

Jako další host večera se představí všem dobře známý Chris Sadler se svým precizním setem. Jeho vlastní tvorba začala nedávno vycházet u hodně prestižního labelu Subliminal.

Určitě něco z toho uslyšíte. Dalšími hosty jsou DJs Prochy a Petr Holman, kteří si dají záležet a s ostatními DJs si nic nezadají.

Line up:

21:00 – 22:30 Petr Holman
22:30 – 01:00 Prochy
01:00 – 03:00 Chris Finke (UK)
03:00 – 05:00 Chris Sadler
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016