PARTYINFO

 

VERTIGO

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Maxx (FR), Estez, Lukas, Groof
 
 
Vstup zdarma do Duplexu na každou párty až do konce března
Vstup zdarma platí v březnu pro každou párty od úterka do soboty – vždy mezi 22:00 a 23:00 – 4 ALL! Tímto bychom se rádi omluvili všem, kteří se na sobotní akci nedostali a zároveň bychom tím chtěli dát více návštěvníkům šanci přesvědčit se o velmi příjemném prostředí klubu a přijatelných cenách na barech.
 
Uvedení nového pražského klubu na českou taneční scénu máme celkem úspěšně za sebou. Některým návštěvníkům se sobotní akce hodně líbila, některým možná méně, ale většinové ohlasy jsou zatím spíše pozitivní a atmosféra v klubu byla jednoznačně skvělá.

Zvýšený zájem o tuto akci však jednoznačně převyšoval kapacitu podniku. To mělo za následek nejen zhoršený přístup do klubu, ale také to, že se mnozí z příchozích do Duplexu vůbec nedostali, což nám bylo již mnohokrát vyčítáno. Jelikož nás tato skutečnost velice mrzí, rozhodli jsme se pro následující mimořádnou akci - Vstup zdarma platí v březnu pro každou párty od úterka do soboty – vždy mezi 22:00 a 23:00 – 4 ALL! Tímto bychom se rádi omluvili všem, kteří se na sobotní akci nedostali a zároveň bychom tím chtěli dát více návštěvníkům šanci přesvědčit se o velmi příjemném prostředí klubu a přijatelných cenách na barech.

Již na tento víkend bude prostor rozšířen o další šatnu a v případě vyšší návštěvnosti bude ihned zpřístupněna spodní restaurace. Bude-li příznivé počasí, plánujeme možné otevření dolní velké terasy. V brzké době se také můžete těšit na čtvrtý bar, který jsme se rozhodli po sobotní zkušenosti vybudovat.

Tento týden se zdarma můžete přijít podívat například na úterní Black DUPLEX s Big Jeyem, středeční SUMMIT s DJs Jerrym & Bradym ( aka Stereophonic Experience - clubber.sound ), čtvrteční Night of Pure Rhytm sound system s DJs Rescue & Canobeem, páteční VERTIGO party v sestavě DJs Maxx (Fr), Estez, Lukas, Groof či sobotní CHAPTER v podání Lighthouse DJs Cubikem, Josefem Sedloněm za doprovodu perkusí by Carl.L a dalšími!

Těšíme se na Vás!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016