PARTYINFO

 

ESENCE

Datum konání:
22.03.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
The Blue Sound DJs - R.o.s.i., Kaik, B2U
Popis:
start 22:00
 
 
Esence s The Blue Sound DJs
DJská sestava Blue Sound oslavi v červnu tři roky od svého "početí". Jejich začátky jsou spojené s kladenským klubem Mix-Fix, kde pořádali půl roku pravidelné party.
 
První jarní sobota v klubu Duplex je ve znamení jemné Esence, kterou hostitelé, Blue sound DJs, podávají celou noc. Tato partička pořádala v loňském roce pravidelné akce pod názvem No Pressure v pražském klubu Industry. Jejich party měly svou typickou tvář, kde spolu s domácími Blue soundy (DJ KAK, DJ R.O.S.I. a DJ B2U) hráli i jejich hosté. Mezi jinými to byli například Lana + Trnqua (4 gramofony), DJ Frigo, DJ Kohei Kosei nebo DJ Ben*G.

DJská sestava Blue Sound oslavi v červnu tři roky od svého "početí". Jejich začátky jsou spojené s kladenským klubem Mix-Fix, kde pořádali půl roku pravidelné party. Zahráli si i v mimopražských klubech - kavárna U strýčka (Nymburk), Max (Rakovník), N-Joy (Most), Enterprise (Most), Simply (Příbram), Savoy (Poděbrady) nebo Liquid (Liberec).

Blue sound je široké spektrum hudebních stylů počínaje housem, přes deep house, tech house, progressive trance, break beat až po techno. Atmosféra večera se utváří podle toho, v jakém pořadí se Kaik, B2U a R.O.S.I. za gramofony střídají, takže pokaždé má party jinou energii.

Dohromady se výborně doplňují a tvoří jeden harmonický hudební celek, jenž zaručí opakovaně kvalitní hudební zážitek. :)

Line-up:

22:00 - 00:00 Blue sound DJs
00:00 - 02:00 B2U
02:00 - 04:00 Rosi
04:00 - 06:00 Kaik
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016