PARTYINFO

 

REACTIVE

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Výstaviště
DJs:
Nika 77 (Techno.cz), Vin-ill, Grining, Overflow, Mountain, Martin Meise, Overflow (ReDrum), Bluelighter (ReDrum), J.Dray (Dvoika.Troika), Flu (Dvoika.Troika), Y (Sounddeviants)
Popis:
pavilony A, B
předprodej: Plzeň - DJ33, Bezručova ul., Musique, Klatovská tř.; Domažlice - Pegas, nám. Míru, České Budějovice - Aiffel records, Riegrova 5
vstup 150/170/200 CZK
 
 
Rotroshine se vrací na plzeňské Výstaviště
Avantgarní parta Retroshine se vrací na plzeňské Výstaviště a přináší hosty ze země tulipánů, sousedního Slovenska a nabroušený jungle stage v podání Dvoika.Troika/ ReDrum/ Soundeviant members.
 
Avantgarní parta Retroshine se vrací na plzeňské Výstaviště a přináší hosty ze země tulipánů, sousedního Slovenska a nabroušený jungle stage v podání Dvoika.Troika/ ReDrum/ Soundeviant members.

Retroshine crew se zapsalo do historie západočeských parties svým nekonvenčním přístupem k elektronické hudbě, důrazem na atmosféru prostředí i party jako takové a seznamování partypeople s neprávem opomíjenými hudebními styly, jako např. industrial, ambient nebo acid jazz, kterým věnovali nejednou celý stage. Na podobě parties Retroshine se podíleli nejen organizátoři samotní, ale přizváni byli také kamarádi z řad performerů a vůbec kdokoli se zajímavými nápady a chutí své myšlenky realizovat.

Tyto důvody a mnoho dalších způsobily, že v podvědomí návštěvníků parties zakořenily počiny těchto organizátorů jako dalo by se říci až komerční underground českého západu. Multikulturní festival Non-Rest Mani.fest. se stal svými čtyřmi scénami a obsazením několika live projektů obsahově největší akcí v historii ZČ.

Po 2. pokračování pařby Sweet-tek, která si vysloužila i přes relativně nízkou návštěvnost velmi pozitivní kritiku, parta Retroshine ukončila na neurčito svou činnost a v podstatě se rozdělila na samostatné projekty.

14. 3. 2003 tedy budete mít možnost zažít pro mnohé partypeople kultovní projekt reaktivní na vlastní oči a uši. Co vás tedy čeká a nemine?

Budete se moci bavit na dvou scénách, techno/jungle. Oba tyto prostory budou speciálně dekorovány tak, aby návštěvník pokud možno zapomněl na to, že se momentálně vyskytuje na plzeňském Výstavišti. Tyto dekorace zajišťují ostřílení dekoratéři, kteří již mnohokrát ukázali, co se s jakým prostorem dá dělat.

Koho tedy budete moci 14.3.2003 slyšet?

Line-up technostage byl navržen takovým způsobem, aby uspokojil ucho každého milovníka tvrdého, nekompromisního techna. Hostem ze země plné tulipánů, elektronické hudby a nikdy nekončících kouřů bude zástupce Rotterdamské agentury Reactor bookings, DJ Vin-iLL, ve své vlasti stále populárnější svým rychlým, energickým technem a performance při vystoupeních.

Své umění přijede představit do České Republiky vůbec poprvé a rozhodně se máte na co těšit. Ze sousedního Slovenska přijede potěšit clubberovy uši DJ Grinning, který již v našich končinách dokázal, že tento chlapík si rozhodně zaslouží pozornost, alespoň co se DJ kvalit týče. Techno stage doplní posily z Prahy, Teplic a Plzně, po shlédnutí kompletní sestavy níže je jasné, že i zde je rozhodně na co se těšit.

Vin-iLL (Reactor, Netherlands)
Grining (Stereodisco, Slovakia)
Nika 77 (Czech techno)
Mountain (Radical prod.)
Martin Meise (Boo-kings)

Prezentovat své umění přijedou také pánové lámaných beatů z Brna a Ostravy, které doplní jeden oblíbený plzeňský strejda.

Overflow (ReDrum)
Bluelighter (ReDrum)
J.Dray (Dvoika.Troika)
Flu (Dvoika.Troika)
Y (Sounddeviants)

Co dodat? Snad jen to, že technické zázemí Reactive bude více než kvalitní. Výstupní výkon sound systemu bude dosahovat 25kW, Quant laser, velkoplošné videoprojekční plátno, světla budou přizpůsobeny dekoracím, posilnit se můžete kvalitním čajem v podání Yugohashovy Turkish sex tea room, která bude rovněž stylově dekorovaná, ochutnávat můžete ovoce, které bude k dispozici tradičně zdarma, posilnit se budete moci u dvou rychlých barů, potěšit oko a chytit inspiraci k tanci vám pomohou atraktivní Go-Go, K-centrum má připraven E-test.

Do 2.3. lze zakoupit lístky v předprodeji za pouhých 150 CZK
Od 2.3. je předprodejní cena 170 CZK
Na místě budete moci zakoupit vstupenky za 200 CZK

Předprodejní místa:
Plzeň: DJ33, Bezručova ul., MUSIQUE, Klatovská tř.
Domažlice: Pegas, nám. Míru
České Budějovice: Aiffel records, Riegrova 5
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016