PARTYINFO

 

GOLDEN TECHNO 4

Datum konání:
18.04.2003 - pátek
Místo konání:
Zlín - Sportovní hala Novesta
DJs:
Steven (Metropolis, BG), Agent (Techno.cz), Lucca, Jerry, Lucasch, Mischa + Hubiss, Kita + Clim
Info:
http://www.strobe.cz
Popis:
vstup 220/250 CZK
 
 
Techno party ve Zlíně
18. dubna se ve zlínské hale Novesta bude konat již čtvrté pokračování party Golden Techno. Tentokrát pořádající agentury Vichr a Strobe pozvali jako hlavního taháka bulharského DJe Stevena, majitele největší bulharské agentury Metropolis, po několik let podle anket zároveň nejlepšího tamějšího DJe.
 
18. dubna se ve zlínské hale Novesta bude konat již čtvrté pokračování party Golden Techno. Tentokrát pořádající agentury Vichr a Strobe pozvali jako hlavního taháka bulharského DJe Stevena, majitele největší bulharské agentury Metropolis, po několik let podle anket zároveň nejlepšího tamějšího DJe, který se u nás již několikrát představil, a to především na největších akcích jakými jsou např. Citadela, Apokalypsa, Acuvue Cosmic City atd.

Z českých DJs jej na parties doplní česká dlouholetá technojednička DJ Agent, brněnská DJka Lucca, hrající v poslední době čím dál častěji v zahraničí, rezident Apokalypsy DJ Jerry, majitel agentury Strobe - uherskohradišťský DJ Lucasch a v setech ze 4 gramofonů se představí hodonínští mistři Hubiss + Mischa a zlínští drumfire DJs Kita + Clim.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016