PARTYINFO

 

TRIPLEX - RAY

Datum konání:
08.03.2003 - sobota
Místo konání:
Milovice - KD
DJs:
Sonic Distortion (Cymoon, Rawe, TV), Schwa
Info:
http://www.psytrance.cz...
Popis:
psychedelic trance party by PerpleX
visuals: Ray-V (Israel) vs. PerpleX
deco: Fluorobotanics, unknown string...
chill-out: Tribal Vision
start 22:00, konec až během dopoledne, vstup 180 CZK
v případě zájmu speciální autobus ve 22:00 z M Černý most (nutno rezervovat na perplex@psytrance.cz)
 
 
Vaše uši neuvěří vlastním očím...
Zatím nejpropracovanější spojení psychedelických zvuků s vizuální smrští slibuje hostování jedné z nejžádanějších krotitelek fotonů - israelské VJ Ray-V.
 
Zatím nejpropracovanější spojení psychedelických zvuků s vizuální smrští slibuje hostování jedné z nejžádanějších krotitelek fotonů - israelské VJ RAY-V. Na jedno velké a 2 menší plátna budou proudit animace v nejostřejší kvalitě v reálném čase přímo z PC. Navíc, experimentální mix Ray-V vs. PerpleX může přinést některé nečekané efekty navíc... Spolehlivý příval akustické energie zabezpečí spolehlivá tuzemská sestava, ke které přibyl kromě živého projektu GappeQ i freaky DJ Schwa, jehož 2 experi-mentální sety si můžete stáhnout spolu s jinými na tradičním www.psytrance.cz.

VJ RAY-V, vlastním jménem Revital Elkayam je prý spjata s GOA scénou již od roku 1989. Na profesionální úrovni se vizualizaci věnuje téměř 3 roky. Za tuto dobu se stala uznávaným VJ mnoha významných psytrance festivalů i většiny israelských parties zejm. v domovském Tel Avivu (ve kterém mají živě tvořené videoanimace dlouholetou tradici). Většinu obrazu tvoří přímo na PC pomocí 9 vzájemně propojených programů ovládaných midi klávesnicí a joystickem). Na starosti měla vizualizace na festivalech jako Boom v Portugalsku, XPO v Bulharsku, většiny domácích (OMA COMA) apod. stejně tak jako speciální VJ sety na vystoupení mnoha předních live actů (atmos, son kite, anthony papa, ticon, sun-project, ethnica, talamasca, tarsis, s-range, hux-flux, bonen, dj dino, jonas, astral projection, oforia, space cat, infected mashrooms, atmosfire, skazi, xerox, psysex, lish, transwave, alien project, dustfeeder, lopus in fabula, magus). Nejraději vzpomíná na Oma Coma silvestrovskou party v Tel Avivu, kde bylo pro 10 000 návštěvníků připravena největší videoshow od 10 různých VJů synchronně na 10 obřích pláten s výškou 10m po bocích stejně vysoké hradby z reprobeden a po celé ploše navíc volně zavěšeno dalších 7 menších projekcí...

Více o Ray-V na www.mushroom-online.com.

Standard info vč. mapky apod. na www.psytrance.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016