PARTYINFO

 

HOLY_DAY # 5

Datum konání:
18.04.2003 - pátek
Místo konání:
Teplice - kostel Bartholomeus
DJs:
Inigo Kennedy (Asymmetric/UK), Dalo (Olga+Jozef/U.club/SK), Mountain, Quickie, THC (all Radical Production)
Popis:
superb techno serial
open 20:00, start 22:00
vstup 199/249 CZK
předprodeje: Ticketsream/CK Fischer a obvyklé předprodeje na severu Čech
tickets online: www.nextlevel.cz/tickets
 
 
Rozhovor s Inigo Kennedym Inigo Kennedy (Asymmetric/UK) Line up a informace Profil DJe Dala
Profil DJe Iniga Kennedyho
Studovaný zvukový inženýr, letos jedenatřicetiletý Inigo Kennedy, vydávající též pod pseudonymy Tomito Satori či Reducer, je pionýrem ostrovní techno scény. Počátky jeho tvorby se datují na přelom osmdesátých a devadesátých let do hip-hopu.
 
Studovaný zvukový inženýr, letos jedenatřicetiletý Inigo Kennedy, vydávající též pod pseudonymy Tomito Satori či Reducer, je pionýrem ostrovní techno scény. Počátky jeho tvorby se datují na přelom osmdesátých a devadesátých let do hip-hopu. Skutečnou kariéru techno producenta startuje zřejmě zařazením svých tracků do playlistu John Peel´s show na londýnském radiu BBC Radio 1.

Roku 1996 Inigo vydává první EP krátce po zisku Fosters Ice Breaker Techno Awards na rádiu Kiss FM v Manchesteru. Za Kennedovou popularitou v zemích Východní Evropy stojí především jeho přítel Umek, se kterým se setkal díky Regisovu labelu Zet (sesterskému vydavatelství legendárního Downwards).

Ke konci devadesátých let byl Inigo Kennedy přispívatelem mnoha dalších labelů jako Molecular Marca Lenziho, Missile Tima Taylora či Potential Bena Longa. Jeho hlavní producentský směr je už 3. rokem ale namířen k vlastnímu vydavatelství Asymmetric.

Celosvětovou popularitu a DJský um dokazuje seznam zemí, kde vystupoval (nechybí např. Jižní Afrika, USA, Singapur, Australie nebo Izrael) a téměř stovka vydaných skladeb. Spoustu dalších informací lze o Inigu Kennedym získat na jeho webu www.inigokennedy.com.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016