PARTYINFO

 

GLOBAL CONNECTION

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Lokomotiva
DJs:
D. Form & Real Rozzano presents "The Soul From Afrikan Soil" (Cape Town)
Live:
Pape and Cheikh (Dakar), Tam Tam Orchestra (Venezuela set), Maradona Jazz, Stephunk T.
Popis:
živé koncerty, DJs, ochutnávky exotických pokrmů a nápojů, interaktivní hry a premiums
Global Connection bude součástí akce Žebřík 2002 - Music Awards časopisu Report
start 20:00, start 04:00
vstup od 18 let!
 
 
Global Connection - Culture & Contrasts
Letošní již čtvrtý ročník Global Connection, pořádaný agenturou Wax, přinese sérii různorodých multi-kulturních setkání, na kterých nebudou chybět živé koncerty, umělecká vystoupení, Djové, ochutnávky exotických pokrmů a nápojů, interaktivní hry a samozřejmě prémie pro zúčastněné. Opět zde dojde ke spojení světových měst s jejich jedinečnými kulturami.
 
Letošní již čtvrtý ročník Global Connection, pořádaný agenturou Wax, přinese sérii různorodých multi-kulturních setkání, na kterých nebudou chybět živé koncerty, umělecká vystoupení, Djové, ochutnávky exotických pokrmů a nápojů, interaktivní hry a samozřejmě prémie pro zúčastněné. Opět zde dojde ke spojení světových měst s jejich jedinečnými kulturami.

Culture&Contrasts

První z letošních Global Connection se ponese v duchu Culture&Contrasts, a zprostředkuje propojení 3 světových měst, tedy míst setkání: Caracasu, Dakaru a Tokia. Návštěvníci tak budou moci v rámci Global Connection "ochutnat" atmosféru venezuelské, senegalské a japonské metropole. A to jak hudebně - na plzeňskou a pražskou akci přijedou zahrát senegalští Pape&Cheikh, které si jako předskokany svého turné vybrala legendární Tracy Chapman, tak i kulinářsky - netradiční ochutnávky tradičních pokrmů či koktejlů.

Místa setkání

Každé místo setkání bude v místě konání akce připomínat malý "koutek," ve kterém bude na návštěvníky čekat možnost seznámit se s typickou kulturou dané oblasti. Připravena bude i možnost zúčastnit se dovednostních soutěží a za úspěšné splnění získat symbol v podobě razítka, které bude otištěno na leták. Po nasbírání symbolů z každého místa setkání (tedy celkem 3) získává výherce (není se ale čeho bát, není důležité zvítězit, ale ...) možnost vybrat si prémii na Global Connection baru. A že bude o co hrát se nezapomeňte přesvědčit hned při vstupu na akci, prémie si budete moci prohlédnout přímo na zmíněném baru.

Hry

A jaké hry Vás čekají? V tokijském koutku budete moci vyzkoušet jemnou práci Vašich rukou, neboť budete mít možnost poskládat si origamy. Je to příjemný relax. A možná Vás také bude zajímat, jak vypadá Vaše jméno v kaligrafickém přepisu, uhádnete ho?

Dakar je Afrika, a Afrika, to je divoká zvěř. Ne každý však pozná jejich hlasový projev, troufnete si Vy? A pokud by Vás z toho všeho bolely uši, tak to je ten správný čas skočit do Caracasu na lahodný koktejl - poznáte ale z jakých ingrediencí se skládá? A pokud ano, rozhodně Vás nemine!!

Global Connection tour

V rámci první vlny Culture&Contrasts jsou připraveny celkem čtyři akce, a že to bude opravdová vlna dokazuje i skutečnost, že ony výše zmíněné metropole zavítají do poměrně menších, rozhodně však neméně významných měst České republiky - Plzně (14.3.), Prahy (15.3.), Ostravy (21.3.) a Brna (22.3.)!

Zahraniční učinkující

Ze zahraničních umělců se můžete těšit na senegalské duo Pape & Cheikh, kteří brilatně spojují dva koncepty folkové hudby, ovlivněné tradicemi regionu středního Senegalu, odkud pocházejí, na straně jedné, a hudbou Boba Dylana, Cata Stevense a Joana Armatradinga, které podle jejich slov nejvíce ovlivnili jejich tvorbu, na straně druhé. A tak se jako poslední přírůstek staví po bok senegalských zpěváckých senzací, jako jsou Youssou N'Dour, Baaba Maal anebo Cheikh Lo. Jejich první mezinárodně vydané album "Mariama" sklízí velké úspěchy, o kterých, jak věříme, se budete moci přesvědčit sami.

POZOR! S letákem na akci VSTUP ZDARMA!
(Kromě Global Connection v Plzni, kde je součástí akce Žebřík 2002 - REPORT Music Awards)

Více informací na www.wax.cz.

Vstup od 18 let.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016