PARTYINFO

 

TECHNO FACTORY

Datum konání:
07.03.2003 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Kaisersoze, Miquel, Cool, Trifid
 
 
Noční techno směna v Jilemnici
Tento pátek začíná ve 20:00 v klubu Továrna Jilemnice další techno směna. Noční směnu zahájí mistr Cool pak nastoupí Kaisersoze, Miguel a Trifid směnu zakončí.
 
Tento pátek začíná ve 20:00 v klubu Továrna Jilemnice další techno směna. Noční směnu zahájí mistr Cool, rezident klubu Lesanka - Zenith, známý z mnoha parties pořádaných agenturou Mountaingate. Ředitel techno – logického úseku Kaisersoze pak nastoupí ve 22:00, aby nás seznámil s vývojem nových techno - logií.

Své znalosti a zkušenosti s prací na lisu vinylovych desek pak předvede mistr Miquel, majitel neméně známé lisovny Licker. Velmi šikovný techno učen Trifid bude celou směnu ukončovat zkouškou bpm svých vinylů.

Jako v každé továrně ani zde nebude chybět řádné technické vybavení, jako kvalitní světelný aparát a výkonný zvuk. Aby výsledný produkt byl opravdu kvalitní, realistické prostředí továrny doplní stylové doplňky jako jeřáb, výstavka historického nářadí u baru, chybět nesmí ani koutek pro kutily s pracovním stolem a svěrákem, který návštěvníci továrny najdou hned vedle druhého nového baru.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016