PARTYINFO

 

FUTUREFACTORY - GATE

Datum konání:
18.04.2003 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Per Mikael (G-Force, Backbone Rhythms/SWE), Tibor on Final Scratch (Subtech, U.club/SK), Igor Pataky (Overthere), Jerry (Lunar), Rawent (Depo9), Proovan (Depo9), Haana (Future Factory)
Info:
http://www.futurefactory.cz...
Popis:
2 stage, sound by Saurus, laser by Overthere, videoanimations, gogo dancers, 7 bars, deco, testy XTC
vstup 200/250 CZK
 
 
Per Mikael - bio a rozhovor Profily účinkujících DJs Nový web party Future Factory
Další pokračování techno party v Olomouci
Po třech měsících se k vám vrací nová olomoucká party Future Factory, tentokrát s podtitulem Gate. Na tu první se sešlo přes tisíc party lidí. Datum konání akce je stanoven na pátek 18. dubna.
 
Po třech měsících se k vám vrací nová olomoucká party Future Factory, tentokrát s podtitulem Gate. Na tu první se sešlo přes tisíc party lidí. Datum konání akce je stanoven na pátek 18. dubna. Tak jako u minulé Future Factory, se bude konat druhý díl ve velmi pohodlném prostoru Dance Hall Envelopa, která nabízí spoustu míst k sezení a 7 barů. Jakož i minule se o zvuk postará Saurus Sound System. Připravena bude speciální animace, barevný laser v podání Overthere a spoustu dalších již nezbytných věcí, které k takové party patří.

Připraven pro Vás bude velmi kvalitní line up skládající se ze dvou zahraničních hostů a předních českých DJs. Jako hlavní tahoun party se Vám představí zastupce země švédské Per Mikael, který pochází z města Gothenburg. Spolu s Magnusem Hjeltem je zakladatel světoznámého labelu G - Force, pro který vyprodukoval několik svých tracků. V současné době spolupracuje s Backbone Rhytms.

Druhým hostem ze zahraničí je člen agentury Subtech, resident bratislavského U clubu Tibor, který jako první z DJs představil technologii Final Scrath, která mu bude nástrojem i v Olomouci. Z českých DJs se můžete tešit na dokonalého mistra techniky mixu, DJe Igora Patakyho, který namixoval dva díly známé české kompilace Techno Energy. Dalším je brněnský člen agentury Lunar, resident a spolupořadatel party Apokalypsa, resident klubu Perpeetum, moderátor radiového pořadu Kissmania, DJ Jerry, který působí na české taneční scéně od roku 1990.

Poslední tři DJs jsou z olomouckého techno podsvětí. Je jím resident klubu Depo9, Rawent. Je znám svými nekompromisními underground sety, které jsou party od party zajímavější. Spolu s Rawentem se objevil na taneční scéně jeho kolega Proovan, se kterým vystupují ve speciálních ping pong setech. Proovan je velice nadějný mladý DJ, který má za sebou téměř pětiletou DJskou kariéru, což se promítá do jeho přesných a promyšlených mixů.

Posledním uzavírajícím DJem je nová tvář olomoucké scény Haana. Hraje od roku 1995, kdy to byla převážně house music. V poslední době se orientuje pouze na techno, které mu přirostlo k srdci nejvíc. Je jedním z hlavních promotérů party Future Factory.

Technické zajištění akce:

Second Stage
Sound by Saurus
Color Laser by Overthere
Videoanimations
Gogo Dancers
7 Bars
Decos
Testy XTC
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016