PARTYINFO

 

COLOSSEUM

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Hardcell (Zync, Mankind, SWE), Virgin Helena (Tatort/A), Johannes Reinthaler (Pulsate, Subarea, A), Benco (Subtech/SK), Orbith (Bassline), Lukscha (Colosseum), Re-set (Colosseum)
Popis:
pavilon G2
100 kW sound and lights by AC Akustik, laser Kvant, projekce Cube vision, 600 míst k sezení, šatna, gogo dancers, decos, XTC tests, venkovní zahrádka s posezením, hot dog, zmrzlina, speciality na lávovém grilu, afterparty (La Grotta)
vstup (brána č. 1) 199/230 CZK, open 19:30, start 20:00, end 08:00
 
 
Rozhovor s DJem Hardcellem Johannes Reinthaler - rozhovor
Colosseum - tisková zpráva
Po více než půlroční pauze se uskuteční v pátek 23.5. 2003 druhé pokračování úspěšné akce s názvem Colosseum. Pro místo konání byl tentokrát vybrán moderní pavilon G2 v areálu brněnského výstaviště.
 
Po více než půlroční pauze se uskuteční v pátek 23.5. 2003 druhé pokračování úspěšné akce s názvem Colosseum. Pro místo konání byl tentokrát vybrán moderní pavilon G2 v areálu brněnského výstaviště.

Headlinerem party bude vynikající DJ a producent DJ Hardcell ze Švédska, který se brněnskému publiku se představil loni v létě jako live act a na party Colosseum ho uslyšíme ve 2 hodinovém setu ze 3 gramofonů. Sekundovat mu budou naši sousedé z Rakouska - sympatická Virgin Helena a na Moravě velmi oblíbený Johannes Reinthaler. Jako host ze Slovenska se nám ve svém minimalistickém setu předvede DJ Benco, dále čerstvý vítěz Dance Awards 2002, elektro mág DJ Orbith a celý line up uzavírá dvojice DJ Lukscha a DJ Re-set.

Masivní zvukovou a světelnou aparaturu zajišťuje AC Akustika s aparátem o výkonu 100 kW.
Obří světelnou show budou dotvářet velkoplošné videoprojekce a výkonný laser Kvant.

Velký důraz je kladen na pohodlí všech návštěvníků párty, kteří budou mít k dispozici 600 míst k sezení, dva velké, dobře zásobené bary uvnitř haly a venkovní bar s grilovanými specialitami a samozřejmostí je také šatna. Na místě budou také stánky s party doplňky, lighsticky a také XTC testy.

Start je ve 20:00 a konec v 8:00, po skončení pokračuje afterparty v Boby centru - klub La Grotta. Začátkem května se uskuteční v jednom z brněnských klubů warm up party & go go konkurs.

Všechny aktuální informace naleznete na hudebních serverech nebo od 12.4. na stránkách www.colosseum.sk.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016