PARTYINFO

 

SUMMER OF LOVE 2003

Datum konání:
23.08.2003 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Dostihové závodiště
DJs:
elektroklash semtex stage 01: DJ Rush (kne' deep, djax up beats, relief, usa), Anthony Rother live (kanzleramt rec., psi49net rec, německo), Orbith (premiéra live, bassline), Afrika Islaam (mr. x & mr. y, usa), CJ Bolland feat. Zohra & MC Skreen (mole rec., belgie), Marco Zaffarano (anima rec., německo), Felipe (titanium, rakousko), Oswald (smiile, sk)
hip hop odpoledne: Afrika Islaam (exklusive hip hop exhibiton, mr. x & mr. y, usa), Indy & Wich live, Špatnej Wliv live, Trafik, DJ battle: Afrika Islaam vs. Wich feat. Indy
deep in the jungle stage 02: EZ Rollers & Lady Roller (moving shadow, uk), Johny B. (beta records, uk), Katcha & MC Lin-dee & MC Nu.C (workshop), Koogi (shadowbox), IM Cyber (eastbase), Soundphreakers live (audionet, sk), Nitrous + + vítěz soutěže o nej jungle demo na shadowbox.cz
u:mix live stage 03: Phil Hartnoll (orbital, uk), live in concert: Juanita Juarez & Denius (quazi delict), Skyline (d_smack_u), Ecson Waldez (east authentic), SOIL, ZKA4T (intelygent records), Over3 (xrecords), Sundreams and the Nihilists (trs records), Southpaw (d_smack_u), Bullerbyne
techno.cz varšavská smlouva stage 04: Valentino Kanzyani (recycled loops, slovinsko), Marco Nastic (recycled loops, srbsko), Felipe & Nicholas Barcher live (titanium, rakousko), Agent live (fylo, techno.cz), Ladida (potential, roxy), Toky (rumenige, numb, sk), Jerry (apokalypsa), Elektrabel (axis records), Daho (nula2), Subsist minimal sunset
lucky beach @ radost fx tent 05: Eddie 'Evil' Richards (dy-na_mix, lunar tunes, uk), Loutka (beeswax), Tvyks (robodisco), Lumiére (bees wax, lollypop), Vilém (lollypop), Vectif (radost fx)
algidance chill out tent 06: Llazy Jimmy (jan p. muchow, eost), Veneer (emi, sk), Tam Tam Orchestra (miloš vacík, ex šum svistu), Patrick Bergman (startrek), DJane Lulu_rulez & MC Vaant (u merkura), Blue (lazy jimmy), Tall
durex love zone tent 07: special guest - Tibor (experimental openhead set, sk) + výherci demo soutěže
xmag superstarstent 08: Encoder aka DJ AB (elektropunks), Béla En, Alfonzo, Micronaut + další překvapení
u merkura soundsystem 09: Hech, Mr. Pupitz, Lulu_rulez, MC Vaant, Sense, Maria.n, Doctor, Lamber, Lucky Bob
evropa 2 lounge tent 10: central meeting point
Info:
http://www.summeroflove.cz...
Popis:
open air electronic festival - Více hudby. Více lásky.
open 12:00, start 14:00., end 12:00 (24.8.)
předprodej: do 30.6. 400 CZK, do 31.7. 450 CZK, od 1.8. 500 Kč + poplatky
vstup na místě 650 CZK
 
 
Summer Of Love novinky
Do Summer Of Love se zbylý čas začíná odpočítávat už jen na hodiny, takže jsme přispěchali s mnoha důležitými informacemi o přímém chodu festivalu a posledních novinkách.
 
Do Summer Of Love se zbylý čas začíná odpočítávat už jen na hodiny, takže jsme přispěchali s mnoha důležitými informacemi o přímém chodu festivalu a posledních novinkách.

TOP MODELKA A DJKA ZOHRA POSÍLÍ LINE UP SOL03
Přítelkyně CJ Bollanda, belgická top modelka a přední djka Zohra měla původně na Summer Of Love vystoupit jako zpěvačka a tanečnice v programu CJe Bollanda. Díky našemu kamarádovi CJovi a nadšení Zohry pro hraní v Čechách se nakonec rozhodla odehrát hodinový set, kterým se představí českému publiku. A že bude nejen co poslouchat, ale i se na co koukat? Podívejte se sami, jaká je to kočka!
www.zohra.be/

AFRIKA ISLAM V RÁDIÍCH A TV
Už ve čtvrtek ráno na pražském letišti přistane letadlo z Los Angeles s pro nás vzácným člověkem na palubě. A už ve 12:00 si nalaďte Radio Expres, kde bude ke slyšení poprvé. Potom v 18:00 zamíchá a zahraje na Stanici O, večer potom od 22:00 laďte Clubmix na Radiu Bonton, kde Afrika navíc od 23:00 namíchá hodinový set.
V pátek potom je připraveno ráno v CT1, kde budeme hosty. Odpoledne vyrazí Afrika do studia s Indy & Wichem, kde zkusí nahrát jednu společnou skladbu na nové album. Odpoledne v 16:30 vyrazíme do Radia 1, večer od 20:00 pak na Radiu Fajn bude hostem pořadu Dancenation. Odtud pojedeme na warm up párty do Radosti FX a druhý den už nezbude než hurá do Pardubic. Cestou ještě stihne navštívit Radio Černá Hora a Life.

HVĚZDY SUMMER OF LOVE V RÁDIÍCH
V sobotu od dopoledních hodin, kdy přilétají postupně jednotliví djové a cestou do Pardubic se každý z nich zastaví v některém z rádií.
Phill Hartnoll poskytne exklusivní rozhovor Evropě 2, EZ Rollers a Athony Rothera s Djem Rushem uslyšíte po obědě na Radiu1, DJ Rush a Athony Rother se zastaví také na Černé hoře a Radiu Life.

DOPRAVA VLAKEM
Pardubice jsou na hlavní vlakové trase Praha - Ostrava - Brno, takže nejlepší doprava je vlakem. A Závodiště je asi 10 minut pěšky. Cesta vlakem z Prahy trvá cca 70 minut a stojí 140 Kč (zpáteční), z Brna a z Olomouce trvá cesta 120 minut a stojí 184 Kč (zpáteční). Podrobné informace o odjezdech vlaků najdete na www.vlak-bus.cz. Informace o slevách, které nabízí České dráhy najdete na adrese:
www.summeroflove.cz/index.php3?page=news&id=40

DOPRAVA AUTEM
Pardubice jsou asi 100 km východně od Prahy. Doprava autem z Prahy po dálnici D11 směr Hradec Králové, v Chlumci nad Cidlinou odbočit doprava směr Pardubice. Z Brna, Olomouce a Ostravy směr Svitavy, v Holicích odbočit doleva směr Pardubice. Podrobně vše najdete na adrese:
www.summeroflove.cz/index.php3?page=navigace

PARKING
Na místě konání je připraveno dostatečné množství parkovacích míst v nejbližší blízkosti areálu. Za parkování se neplatí ŽÁDNÉ poplatky, pouze 20 Kč za navigaci na volná místa. Při příjezdu k areálu Závodiště bude viditelně označeno, kde je možné parkovat a kde jsou ještě volná místa.

VSTUP NA SUMMER OF LOVE ZA 300 Kč
Chcete jít na Summer Of Love jen za 300 korun? Není žádný problém! Přijďte jen na odpoledne a podvečer! U vchodu zaplatíte plnou částku vstupného na místě, tedy 650 Kč. Pokud opustíte areál do 20:00 hodin bude vám u východu z areálu vráceno 350 Kč zpět. Přijďte se odpoledne podívat, čeká na vás nejen hip hop odpoledne s Afrikou Islamem, PSH a Indy & Wichem, ale mnoho dalších zajímavostí, včetně turnaje ve fotbálku, sraz Xko.cz či zajímavá protidrogová panelová diskuse a workshop.
www.summeroflove.cz/index.php3?page=news&id=51

VOZÍČKÁŘI MAJÍ VSTUP ZDARMA I S DOPROVODEM
Pro naše spoluobčany, kteří jsou připoutáni na vozík jsme připravili vstupné ZDARMA I s jedním člověkem jejich doprovodu. Budeme rádi, pokud se nám alespoň takto podaří zpříjemnit jejich nelehký život.

BUDE SE POUŠTĚT Z AREÁLU A ZASE ZPĚT?
Ano, budeme pouštět ven z areálu! Od půlnoci bude možné opustit areál Závodiště a zajít si třeba do auta pro teplejší oblečení. U východu z areálu si zakoupíte za 20 Kč pásku, se kterou se budete moci vrátit zpět, kde Vám páska bude opět odebrána.

LEHÁRNA SE SPACÁKY
Summer Of Love je festival, kde Vás nikdo nebude ráno vyhánět. Ba co víc, letos je připravena vychytaná after párty! Na krásně zeleném a udržovaném trávníku tzv. Kolbiště jsem letos připravili příjemnou vychytávku: vezměte si spacák, karimatku nebo si klidně lehněte jen na trávu a můžete si vypochodovat od rána až do neděle večer, kdy s koncem after party uzavřeme areál.

CENY NA BARECH
Všechny ceny na všech barech a prodejních místech na festivalu budou na standardní úrovni. Nemusíte se obávat přemrštěných a nehorázných cen.

LINE UP SUMMER OF LOVE 2003
Přesný a kompletní line up celého festivalu najdete na www.summeroflove.cz/?page=line-up. Přímo na místě každý dostane festivalého průvodce po festivalu, kde celý line up najdete upřesněný a rozepsaný, stejně jako mapu celého areálu a hlavní festivalové info.

Těšíme se na vás v sobotu 23.8. Uvidíme se tam!
 
Summer Of Love novinky E-Z Rollers interview Line-up Summer of Love Soutěžíme až se usmažíme Chceš se potkat s Djem Rushem? DJ Rush - rozhovor Seminář na téma protidrogová prevence Nové desky U Merkura Intelligent Trance Sunrise Finální line-up na letošní Summer Of Love 30 a jeden den a poslední šance na lupeny za 450 Vstupenky na Summer Of Love jsou už ve všech předprodejích Co na to Kaisersoze a IM Cyber? Lístky na Summer Of Love jenom za 400? Ano, správně! Semínka lásky a zahájení předprodejů na Summer Of Love

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Summer Of Love - report od čtenářky Summer Of Love 2003
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016