PARTYINFO

 

CATCH 22

Datum konání:
24.05.2003 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Marthen, Nailer, Ambitech, 32nd May, Michail Tzvetanov aka DJ Mikail (Respect Iguana/Bulharsko), Thomas Layer (Powerpool Promotion), Lucca, Radan Mach, Bernie (Fatal Records), BB Mike, Hydrophonic, Dave Fish
Popis:
křest druhého vinylu na labelu Exwired.org - Dave Fish & Lucca - EXW02
 
 
Křest vinylu Dave Fish & Lucca - EXW02 (Exwired.org)
V sobotu 24.5. se v brněnském klubu Perpetuum koná ku příležitosti vydání a křtu druhého vinylu na labelu Exwired.org Dave Fish & Lucca - EXW02 klubová noc Catch22.
 
V sobotu 24.5. se v brněnském klubu Perpetuum koná ku příležitosti vydání a křtu druhého vinylu na labelu Exwired.org Dave Fish & Lucca - EXW02 klubová noc CATCH22.

Spolu se stálými členy Exwired.org bookingu Marthenem, Nailerem, Ambitechem a 32nd Mayem se objeví na tento klub nezvyklý počet hostů.

Michail Tzvetanov aka DJ Mikail z Bulharska vystupující pod hlavičkou vlastního vinyl shopu - Respect Iguana, zahraje inteligentní směsici techna, wet&hard a progressive.

Dalším zajímavým hostem je doposud méně známý DJ Thomas Layer, který má svůj velmi osobitý styl mixování jemuž se pilně věnuje více jak 7 let a je členem rakousko-české agentury Powerpool Promotion, která pořádala svého času oblíbené klubové parties m.j. Select 00, Madhouse 98, 97, 96 apd.

Nebude chybět DJane Lucca, jejíž veselé techno sety se stávají samozřejmostí na velkých akcích u nás, ale i v zahraničí, a která křtí na desce svůj track a ani pravidelní hosté brněnských klubovek a majitelé vinyl shopu Fatal Records Radan Mach a Bernie, jejichž sety jistě ocení i náročnější posluchači.

Celou sestavu rovnoceně doplní velmi nadějní DJové a šikovní promotéři BB Mike a Hydrophonic a rezident klubu Dave Fish.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016