PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
07.04.2003 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Hech, Mr. Pupitz + MC Vaant (U Merkura DJs)
Live:
Blow
Popis:
kapely a DJs
start 19:30, vstup zdarma!
 
 
Blow na free Mondays
Na prvních Free mondays v dubnu se objeví známá pražská partička Blow, která se zformovala v roce 1997 a v létě téhož roku vznikl jejich první počin - drum´n´bassový kousek "Blow - Virus".
 
Na prvních Free mondays v dubnu se objeví známá pražská partička Blow, která se zformovala v roce 1997 a v létě téhož roku vznikl jejich první počin - drum´n´bassový kousek "Blow - Virus". Od roku 1998 začíná spolupráce s agenturou D Smack U Promotion a na podzim téhož roku následuje vydání CD "Makak Rhesus" a série klubových koncertů.

Zároveň se mění tvář živých vystoupení. Blow angažují živého bubeníka, díky čemuž následně koncertují po boku Tatabojs, se švýcarskými Swandive a francouzskými One Shot na Euro connections v paláci Akropolis. V dubnu 2000 natáčí debutové CD na labelu Black Point s názvem "Rolls Royce in the Dance Club", které vychází 20.9.2000.

Na dubnovém vydání Free mondays pokřtí nový videoklip ke skladbě ‚North and South' které vyšlo na jejich druhém albu "Catch the light" pod hlavičkou magazínu Xmag a v rámci Freemondays proběhl v Roxy i jeho křest. Jejich hudební vystoupení doplní U Merkura DJs - Hech, Mr. Pupitz a MC Vant. Vstup se jako obvykle rovná nule a klub je otevřen od 19:30.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016