PARTYINFO

 

NOC U MERKURA

Datum konání:
18.04.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Rubyz
DJs:
Lulu_rulez, Hech, Mr. Pupitz, MC Vaant
Info:
info@umerkura.cz
Popis:
vstup 100 CZK
 
 
Rozhovor s Merkuráky
Rozhovor s Hechem od Merkura.
 
Viktore, tak kolikátá Noc U Merkura nás vlastně v pátek v Naifu čeká?

Čau Miku, přesně to sám nevím, počítali jsme je jen v R-klubu a tam to dosáhlo za tři roky 20. Budem se snažit hrát tak, aby lidičky naifně vtrhli na parket a tancovali s náma. Jako vždy nás bude doprovázet MC Vaant a podlě mě to na lidi docela funguje. Myslím, že jestli byl někdo na Blow na Free Mondays minulé pondělí, tak si po koncertě mohl udělat dobrou představu.

Která Noc byla nejpodařenější?

Doufám, že se podařily všechny. Škoda je, že skončil právě chrudimský R-klub, kde proběhly velmi povedené večery s Merkurem a bohužel v Pardubicích ale i Hradci Králové je těžké najít adekvátní prostory.

Můžeš, pro nezasvěcené, pár slovy popsat seskupení U Merkura?

Základem našeho snažení je vinylshop U Merkura, který je v Pardubicích. Postupně jsme s Ládíkem a Pájou začali pořádat i párty a poznávat další lidi, kteří se zajímali o muziku, hráli či zpívali. Teď nás je kolem deseti a doufám, že se rozrostem i dalšími směry.

Téměř: co letní víkend, to velký open air? Na který se nejvíc těšíš?

Ještě sem se nedíval na lineupy, ale většina našich open airů má skvělou atmosféru. Nejvíc mě přesto lákají Svojšice, které jsou na opravdu velmi magickém místě a z kterých mám opravdu spoustu kuriózních zážitků, hlavně z prvních třech ročníků. Pak budeme mít podium na Summer of Love, kde už taky patříme k inventáři.

Mě se zdá, že jich je více než dokážou čeští clubbeři uživit? Jak to vidíš ty?

Z pohledu toho že nejsem promotér jdou tyto otázky mimo mě. Škoda že se tolik energie a peněz jako do velkých akcí nevěnuje třeba klubům.

Co plánuješ ty a shop u Merkura v letošním roce?

Máme na spadnutí nové inetové stránky, z kterých máme velkou radost. Taky připravujeme edici šílených trikotů. Další vinyl je taky v plánu, ale nijak na to nespěcháme. Opravdu se těším na léto, kde se rýsuje několik slibných Nocí.
 
Noc u Merkura v Naifu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016