PARTYINFO

 

MAGION

Datum konání:
05.04.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Formi, Squint, Martin Deki
special guest: Dave Mothersole (Kiss 100 FM/Fabric/Swag/London/UK)
chill-out: Face (Techno.cz), Mataro, Baloo
Info:
http://www.duplexduplex.cz...
Popis:
start 22:00
vstup 150 CZK < 24:00 < 200 CZK
 
 
Profil Dave Mothersoleho
The new dynamic clubnight in da Prague
Klub Duplex má za sebou úspěšně svůj první měsíc v nové podobě a od dubna šlape do pedálů. Tento víkend se kromě páteční noc Next Planet s rezidentem Orbithem můžete v sobotu těšit na novou noc s názvem Magion. Jako hlavní host je pozván londýnský DJ Dave Mothersole. Na party navíc můžete vyhrát odvoz luxusní osmimístnou limuzínou. ;)
 
Klub DUPLEX na Václavském náměstí 21 má svůj první "rozjezdový" měsíc celkem úspěšně za sebou a jak bylo slíbeno, od dubna jsme se rozhodli "šlápnout do programu z plných sil"! Tento víkend, se kromě páteční noc Next planet s residentním DJem Orbithem, se můžete těšit na novou residentní noc s názvem MAGION, která se odehraje již tuto sobotu 5.4.!

Jako hlavního hosta jsme si pozvali oblíbeného londýnského DJe, považovaného za klenot anglické "underground house music", jímž je Dave Mothersole (Swag). Line-up hlavní stage doplní oblíbený pražský DJ Formi a djs Squint a Martin Deki. Na chill-outu vás budou celou noc obveselovat svými příjemně houpavými tracky DJs Face, Mataro a Baloo.

Exkluzivně pro tuto noc bude maximálně posílen světelný park a kromě tradičních párty dekorací, přibudou také speciální dekorace světelné. Sexy gogo performance a ovocné osvěžení po celou noc jsou samozřejmostí!

Vstup na tuto akci je od 22:00 do 24:00 150 Kč, poté 200 Kč.

Těšíme se na vás!
 
Vyhrajte odvoz limuzínou pro 8 osob

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016