PARTYINFO

 

ATTENTION!

Datum konání:
30.04.2003 - středa
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Pete Brooks (Titan/A), Dan Cooley
(resident, Roxy), Lucca, Kriss-tee, Juan Disquéz, Next
 
 
Dubnové vydání noci Attention!
Dubnové vydání progresivně laděné noci Attention! připadlo tentokrát na čarodějnickou středu - pochopitelně a logicky s datem 30. dubna.
 
Dubnové vydání progresivně laděné noci ATTENTION! připadlo tentokrát na čarodějnickou středu - pochopitelně a logicky s datem 30. dubna.

ATTENTION! je energická jízda, která se už podruhé představí v nově koncipovaném a velmi dobře zaběhlém klubu Duplex - Václavské náměstí 21.

DOUBLE U BROS produkce pro vás tentokrát nachystala sestavu DJs, kteří nenechají vaše pohyblivé údy vydechnout a pokud ano, tak jedině v příjemně posazeném chill outu, který je zasazen na verandu Duplexu.

Rezident ATTENTION! a zároveň člen Roxy Bookingu - DJ DAN COOLEY se za dobu své aktivní činnosti za gramofony představil po boku hvězd jako LAYO&BUSHWACKA!, SEB FONTAINE, JUSTIN ROBERTSON…a jeho sety jsou plné energie a pocitových vněmů.

Tentokrát si jako velmi speciálního hosta přizval jednoho z největších talentů rakouské tech-houseové a progresivní školy z TITAN PROD. - DJ-e PETA BROOKSE.
Pete Brooks odstartoval svojí DJ-skou kariéru v roce 1996 a v současné době se může pochlubit rezidenturou v několika rakouských klubech a pravidelnou spoluprací s Philipem Straubem, kterého zná pozorný příznivec taneční scény jako DJ FELIPE.
Další lahůdkou na line upu bude vystoupení DJ-ane LUCCY, která se kromě totálně nabitého diáře muže pochlubit realizací svého prvního autorského počinu - MIRAGE 01.
Už tak nabitou sestavu DJs doplní na rozjezd celé noci nadějná DJ-ane KRISS-TEE, jejíž vystoupení jen potvrdí koncept ATTENTION! představovat i nové DJ-ské tváře.
Chill outové rozjímání budou mít na starosti Juan Disquéz a Next.
Shrnuto a podtrženo - 30.dubna na vás v Duplexu čeká představení té nejvyšší hudební
kvality, umocněné dynamickým zvukem, hi-techovým prostředím, promyšlenými světly a kouzelnými tanečnicemi.

Line-up:

22:00 - 23:30 Kriss-Tee /clubber.sound/
23:30 - 01:30 Dan Cooley /roxy booking, double u bros/
01:30 - 03:30 PETE BROOKS /titan - austria/
03:30 - 05:00 Lucca /s.o.m., roxy booking/

chill-out: Next + Juan Disquéz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016