PARTYINFO

 

RADOST FX CLUB ON TOUR 2003

Datum konání:
25.04.2003 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Gideon Jackson (Swag, UK), Vectif (Radost FX), E.C.A. live (Radost FX, Lighthouse Rec., TT22), Manio (Radost FX)
Popis:
laser, tanečnice a performeři, dekorace a projekce, Fa Fresh Zone (masáže, hair styling, make up)
 
 
Radost FX Club On Tour 2003
Radost FX Club On Tour 2003 startuje v pátek 25.4.2003 v ostravském klubu Fabric, o den později se celá show stěhuje do košického klubu Arzenal.
 
pátek 25.4. 2003 Fabric, Ostrava - start 20:00
sobota 26.4. 2003 Arzenal Club, Košice - start 21:00

Line-up: Gideon Jackson (Swag, UK), Vectif (Radost FX), E.C.A. live (Radost FX, Lighthouse Rec., TT22), Manio (Radost FX)

Specials: Fa Fresh Zone - thajské masáže, hair styling s výrobky Taft, make up, FX dancers a dekorace, FX visuals by VJ Quark (Astral Division, SK), Drakstore


Radost FX Club On Tour 2003 startuje v pátek 25.4.2003 v ostravském klubu Fabric, o den později se celá show stěhuje do košického klubu Arzenal.

Omlouváme se všem za dvě první zrušená vystoupení v brněnské La Grottě a Music Clubu Posilovna v Mnichově Hradišti. Po problémech s grafiky a tiskem jsme byli nuceni je odvolat vzhledem k nedodržení termínu vůči jmenovaným subjektům. Obě dvě akce by se měly posunout na konec turné, tedy zhruba na konec května, či první polovinu června o lokalitách budeme včas informovat.

Stěžejním bodem programu bude určitě britský DJ a producent Gideon Jackson, který je označován za jeden z největších talentů britské taneční scény posledních let. Jeho bio naleznete na konci této zprávy.

Další show zahrnuje kromě vystupujících umělců zelený laser, o profesionální Vjing se postará slovenská hvězda VJ Quark, nebudou chybět ani obří nafukovací dekorace.
Překvapením večera pak bude performance, připravené specielně jako součást tohoto turné. Pro návštěvníky jsou dále připraven osvěžující a relaxační koutek Fa Fresh Zone, kde si budou návštěvníci moci vychutnat thajské masáže, nechat si upravit vlasy od profesionálního stylisty, či si zasoutěžit se sladkými FX tanečnicemi v opravdové sprše a vyhrát ceny, které věnovali Fa a XMAG.

Nudit se určitě nebudete i v Drakstoru, kde se budete moci nechat potetovat henna barvou, či se občerstvit pivem Červený, či Černý Drak.

Tour artists:

Gideon Jackson

- vystupuje již od roku 1988, od kdy byl pravidelným hostem těch nejprestižnějších klubů jako jsou Wiggle, The End, SW1, Optical a Fabric. Vystupoval v Německu, Belgii, Řecku, Chorvatsku, Singapuru, Malajsii, Francii, Turecku.

Již jeden z jeho prvních tracků se objevil na mixované kompilaci Carla Coxe "Fact II", sám Gideon pak namixoval 3.díl kompilace Fabric - live. V superlativech se o něm zmiňují všechny významné časopisy jako MUZIK, LOOP, JOCKEY SLUT, DJ mag, Lotus aj.

Gideon Jackson prožívá jeden z vrcholů své kariéry a nám je ctí, že bude hostem Radost FX tour.

Vectif

Jedna z nejzajímavějších osobností české taneční scény, zakladatel dnes již legendárních parties na KC Karlov v Benešově a dnes produkční a resident klubu Radost FX v Praze. Velký propagátor techhouseové hudby u nás. Jako druhý český DJ hrál na významné party ve Velké Británii, byl hostem radiové stanice Worldwide FM a od května tohoto roku reprezentován britskou bookingovou agenturou Uridium. Jeho mixovaná kompilace Deep Freezer Geezer pojmenovaná podle jeho residenčního večera v klubu Radost FX vychází jako samostatná příloha dubnového čísla časopisu XMAG.

E.C.A.

Projekt E.C.A. tvoří dvojice DJ Manio a DaRoddaman. Jejich první oficiální singl "There Is A Message", který vyšel v roce 2001 na labelu Lighthouse Recordings sklidil veliké úspěchy ve Velké Británii, kde ho do svých hitparád zařadili i takové celebrity jako Sasha a Pete Tong. V letošním roce se prezentovali dalším singlem Hustokop/Understand na značce TT22 a v plánu je album. Jejich skladby vycházejí na různých kompilacích, známe je jeich spolupráce se zpěvačkami Darou Rolins a Charlie 1. Jejich společné vystoupení z klubu Duplex patří k nejvyhledávanějším hudebním nahrávkám na naší malé taneční scéně.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016