PARTYINFO

 

RADOST FX CLUB ON TOUR 2003

Datum konání:
03.05.2003 - sobota
Místo konání:
Police nad Metují - Zděřina Music Hall
DJs:
Nathan Scott (Dope Cottage, Swag, UK), Vectif (Radost FX), E.C.A. live (Radost FX, Lighthouse Rec., TT22), Manio (Radost FX)
Popis:
laser, tanečnice a performeři, dekorace a projekce, Fa Fresh Zone (masáže, hair styling, make up)
 
 
Radost FX club on tour 2003
Radost FX Club On Tour 2003 čeká tento týden další zastávka. V sobotu 3.5. se všichni uvidíme ve východních Čechách v Music Hall Zděřina u Police nad Metují.
 
Radost FX Club On Tour 2003 čeká tento týden další zastávka. V sobotu 3.5. se všichni uvidíme ve východních Čechách v Music Hall Zděřina u Police nad Metují. Prostor s kapacitou více, než 1000 lidí je ideálním místem pro podobný druh akce, navíc sama lokalita, kdesi uprostřed lesů, skýtá ty nejlepší podmínky pro zábavu, kterou s sebou přivážíme.

Po drobných problémech minulý týden v Ostravě, kde prostě pražáky rádi nemají a kde nám praskl bazén a zmizeli maséři, za které si nechal zaplatit místní mafián, vydávající se za seriózního obchodníka, jsme si všichni spravili náladu v klubu Arzenal v Košicích na Slovensku. Narvaný klub, výborná atmosféra, která dohnala naše tanečnice, až k tomu, že se svlékly ve sprše, skvělé zázemí a péče majitelů (RESPECT FERO!!!), prostě paráda.
Výtečný Gideon Jackson, který se předevedl nejen jako špičkový DJ, ale také jako živelný bavič a skvěle zapadl do teamu. Poslední vzpomínka je asi taková, že na hotelové chodbě leží v jednom rohu Manio, Vectif někde uprostřed a Roddman pro změnu na druhé straně. Smáli se tak, že vzbudili celý hotel a lidé si je chodili fotit.

Doufejme, že se v sobotu opět zadaří, podmínky budou ideální. Opět přivážíme tzv, Fa Fresh Zone, kde si budete moci zasoutěžit ve sprše s našimi tanečnicemi, nechat se namasírovat, či si upravit účes od profi stylisty. Pít se bude Red Bull a zase jen Red Bull, ve stánku, který se nazývá Drakstore a kde se můžete občerstvit pivy Black Drak a Červený Drak se budete moci nechat potetovat. K tomu dvě videoprojekce, laser a skvělé oblečení od firmy GAS, které si budete moci zakoupit, naše dvorní tanečnice a skvělá zábava.

Hudební složení bude již standartně resident a produkční klubu Radost FX DJ VECTIF, dále DJ MANIO a jeho projekt E.C.A. - live. Zvláštním hostem večera bude londýnský dj NATHAN SCOTT, maitel labelu Dope Cottage. Tento člověk se Djingu věnuje více, než 12 let a je pravidelným hostem v těch nejlepších světových klubech. Kolega Terryho Francise, Gideona Jacksona a celé partičky okolo Swagu se k nám moc těší.

Radost FX Club On Tour již tuto sobotu 3.5.2003 v klubu Music Hall Zděřina u Police nad Metují.
 

Reporty

 
Radost FX Club on Tour 2003
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016