PARTYINFO

 

RADOST FX CLUB ON TOUR 2003

Datum konání:
16.05.2003 - pátek
Místo konání:
Krásné Březno - Nostromo
DJs:
Dano (Red Melon, San Francisco, USA), Vectif (Radost FX), Manio (Radost FX)
Live:
E.C.A. live (Radost FX, Lighthouse Rec., TT22)
Popis:
laser, tanečnice a performeři, dekorace a projekce, Fa Fresh Zone (masáže, hair styling, make up)
 
 
Radost FX tour v pátek v Ústí nad Labem
Radost FX Club On Tour 2003 se blíží ke konci. Zbývají poslední dvě stanice. Tou první bude tento pátek klub Nostromo v Ústí nad Labem a konečně příští pátek, tedy 23.5.2003 se všichni sejdeme v domovské Radosti FX v Praze.
 
Radost FX Club On Tour 2003 se blíží ke konci. Zbývají poslední dvě stanice. Tou první bude tento pátek klub Nostromo v Ústí nad Labem a konečně příští pátek, tedy 23.5.2003 se všichni sejdeme v domovské Radosti FX v Praze.

Uplynulý víkend jsme se vydali do olomoucké Barumby. Opět velice vydařená a příjemná akce. Celý večer rozjížděl tradičně Manio, kterého okolo jedenácté střídal Vectif. Netrvalo dlouho a "special guest" akce NILS HESS se k Vectifovi přidal a následoval jejich tříhodinový společný set. Atmosféra výborná, tanečnice ve sprše opět dostály sloganu "How Fa Will You Go" a zacházely při svých erotických tanečcích skutečně úplně nejdál. Ve vedlejší místnosti se prodávalo pivo Červený Drak a Black Drak, tetovaly se symboly draků, kousek od vchodu se v další části "Fa Fresh Zone" vesele masírovalo. I masér byl tentokrát skutečný "masér". :)

Po energickém Vectifově a Nilsově setu pokračoval před plným parketem samotný Nils, který udržel skvělou atmosféru i před nástupem projektu E.C.A., který předvedl svůj skvělý živý program a opět doslova rozsekal Barumbu svým remixem skladby "Come As You Are" od kapely Nirvana. Tato věcička se postupně stává jakousi hymnou celého turné.

Je tu další víkend a další party. Dodávka čeká na naložení, všichni se těšíme a do Ústí nad Labem přivážíme další hvězdu světové taneční scény. Americký dj DANO je majitelem jednoho z nejrespektovanějších houseových labelů světa RED MELON. Sám Dano je pravidelným hostem všech nejznámějších světových klubů jako jsou londýnský Fabric, Zouk v Singapuru aj. a jeho kompilace patří ke skutečným houseovým klenotům. Precizní mixing, skvělý výběr hudby a fantastický cit pro její výběr, to jsou hlavní atributy, se kterými Dano pracuje. Vzhledem k tomu, že sídlí v USA jeho návštěvy Evropy nejsou tak časté a proto je každé jeho vystoupení očekáváno s velikým vzrušením. Dano je DJ, kterého by jste neměli zmeškat!

See ya in NOSTROMO!


Report z Radost FX tour v Polici nad Metují
 
DJ Vectif - rozhovor
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016