PARTYINFO

 

RADOST FX CLUB ON TOUR 2003 - FINAL PARTY

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Jaydee (First Impression, NL), Haris (Laus, Oblong, UK), Vectif (Radost FX), E.C.A. live + Charlie One, Manio (Radost FX)
Popis:
laser, tanečnice a performeři, dekorace a projekce, Fa Fresh Zone (masáže, hair styling, make up)
 
 
Závěrečná akce RFX tour 2003
První turné klubu Radost FX dospělo ke svému konci. V pátek 23.5. se bude na domácí půdě v klubu Radost FX konat final party se skvělým obsazením, se spoustou zábavy, skvělé muziky a krásných žen, prostě přesně tak, jak tomu bylo po celou dobu turné.
 
První turné klubu Radost FX dospělo ke svému konci. V pátek 23.5.2003 se bude na domácí půdě v klubu Radost FX konat final party se skvělým obsazením, se spoustou zábavy, skvělé muziky a krásných žen, prostě přesně tak, jak tomu bylo po celou dobu turné.
Po skončení celého turné pro vás na všech zásadních stránkách připravíme sáhodlouhý report, objeví se i v zásadních médiích, takže s námi na chvilku budou moci být i ti, kteří neměli příležitost nás zastihnout.

Hudební obsazení páteční akce je nabité hvězdami. Po delší odmlce k nám zavítá legendární holandský DJ JAYDEE. Autor legendární skladby Plastic Dreams, která vyšla již v roce 1991 a dobyla celý svět a tak vynesla i jejímu autorovi slávu, ze které žije prakticky dodnes, měl vždy k naší republice silný vztah. Jeho vystoupení v Radosti FX a pak na party Plastic Dreams na KC Karlov v Benešově (vzpomínáte ?) patří podle jeho slov k nejlepším vystoupením v jeho životě. Sám jsem nepotkal mnoho djů, kteří si jsou schopni během svého vystoupení podmanit publikum jako to umí právě Jaydee. Respect před tímto pánem! V pátek budete mít možná jednu z posledních možností slyšet tuto star u nás, tak si ji nenechte ujít.

Oproti tomu britská akvizice HARIS je o něco mladší ročník, nicméně pokud se týká jeho producentské práce, mohl by mu Jaydee je ho píli závidět. Jeden z nejtalentovanějších hudebníků současné britské produkce se narodil v bývalé Jugoslávii a vyrůstal v hudební rodině. Jeho otec patřil ke slavným evropským jazzovým muzikantům. V současné době Haris vlastní label Laus Records, kde vydává i Terry Francis, sám pak vydává na Bushwackově labelu Oblong, dále na Get Groovy a mnoha dalších. Zajímavé bude určitě i jeho album, které již více, než dva roky připravuje s Colinem Dalem pro francouzský F-comm.

Zbytek line upu bude tvořit již klasická sestava - DJ VECTIF, který kromě vystoupení v ústeckém Nostromu, kde se mu nevedlo úplně 100% zatím na všech vystoupeních exceloval a předvedl lepší výkony, než zahraniční hosté, dále námi všemi oblíbený maskot turné DJ MANIO a jeho a RODDMANUV projekt E.C.A., který je bezpochyby našim nejlepším live actem vůbec a na vystoupení v klubu Radost FX je doplní fantastická zpěvačka CHARLIE 1. Praha tak poprvé uslyší jejich skvělý remix skladby "Come As You Are" od kapely Nirvana.

Chybět nebude Fa Fresh Zone s masážemi a stylingem, tanečnice ve sprše, se kterými si budete moci zasoutěžit o skvělé ceny, Drakstore s Červeným a Black Drakem, lahodnými to pivy a dívkou, která vám na požádání vytetuje motivy draků a stánek obchodu Baraka, který je generálním partnerem turné a také distributorem značek GAS a MAVI.

Skvělý tip na páteční večer, těšíme se na vás a můžeme vás ujistit slovy Jaydeeho "WE WILL ROCK THE CLUB"!!! Na viděnou v pátek v klubu Radost FX.


Line-up:

22:00 - 23:30 Manio
23:30 - 00:30 E.C.A. live feat. Charlie 1
00:30 - 02:30 JayDee (First Impression, NL)
02:30 - 04:00 Haris (Laus Rec.,Oblong, UK)
04:00 - end Vectif
morning glory
 
Radost FX Club on Tour 2003

Reporty

 
Radost FX Club On Tour 2003
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016