PARTYINFO

 

PULS!NG

Datum konání:
09.05.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Deen Ouvn (whitetape), Da Moon (Puls!ng rezident), Sens (Noisy Pioneers), Rozky
Info:
http://pulsing.wz.cz
Popis:
style decos, lights and go-go
vstup 40 CZK, start 21:00
 
 
PULS!NG
V pátek 9. května se v plzeňském In Spiral uskuteční první ze série clubbingů s názvem PULS!NG.
 
V pátek 9. května se v plzeňském In Spiral uskuteční první ze série clubbingů s názvem PULS!NG. Ponese Vás na vlnách deep, progressive, tribal a tech-house music. Jeho rezidenty jsou přední plzeňští DJs Deen Ouvn & Da Moon, které jste mohli pravidelně slýchat v Mazaném králíčkovi (krátké profily obou rezidentů níže).

Jak se na správnou klubovou noc patří, bude prostor vyzdoben stylovými dekoracemi, světelný park bude posílen a nebudou chybět ani go-go. To vše s nově zrekonstruovaným interiérem klubu In Spiral vytvoří tu správnou atmosféru.

Hned na začátku Vás uvítá příjemným deephouseovým setem DJ Rozky, který své kvality potvrdil na Deepin vol. 4 nebo například v Mazaném králíčkovi. Jako další host se představí DJ Sens, další z rezidentů nedávno uzavřeného Mazaného králíčka, člen Noisy Pioneers. Sense jste mohli naposledy slyšet na plzeňské Secret Party po boku Over3 a DJe Trávy.

Vstup je příjemných 40 Kč. Profil Rozkyho a Sense, s kterým připravujeme rozhovor, již brzy, více informací na pulsing.wz.cz.

DEEN OUVN [whitetape, PULS!NG rezident]

Profesional playing since: 2001
Personal style: Technical house
Favourite Labels: END, EukaHouse, Oblong, Pirate Radio, Soma
Clubs: Alpia (Martin -SK), Vrtula (Považská Bytrica -SK), Mazaný Králiček (rezident 2001-03, Plzeň), In Spiral (PULS!NG rezident, Plzeň), + others czechs clubs
Radio shows: Extáza (Frontinus -SK), Dance Extravaganza (Evropa 2), 4Fresh-Partymix (Life), Dance Club (Prácheň), La discoteca (Krokodýl)

DA MOON [PULS!NG rezident]

Profesional playing since: 2001
Personal style: House (deep, progressive, tech, breakz)
Favourite Labels: Alola, Hooj Choons, Niche, Pure Science, End, Eukahouse, Fiji, Oblong
Clubs: In Spiral (PULS!NG rezident, Plzeň), Mazaný Králiček (rezident 2001-03, Plzeň), MIX (Plzeň), Domino (Ostrov), Area51 (KV), RUINA :-) + others czechs clubs
Radio shows: Nightfly (live mix -Kiss Proton)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016