PARTYINFO

 

DISCOVERY III

Datum konání:
16.05.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Lucerna
DJs:
Dalo (SK), Pavel Krejdl (Techno.cz), Koogi, Šmaf, Michal Dvořák
Popis:
nový klub na Doubravce - bývalá Cella a Showtime; vstup 170, předprodej v klubu Mix
 
 
Line-up na Discovery
Další díl Discovery
Discovery party se stává stále silnější pojem na Plzeňsku, kdy poslední akce v čele s Tokym a Agentem byla naprosto vyprodána.
 
Discovery party se stává stále silnější pojem na Plzeňsku, kdy poslední akce v čele s Tokym a Agentem byla naprosto vyprodána.

Máme tu květen a s ním třetí pokračování této techno série produkované agenturou Dancemedia, konkrétně v pátek 16.5.2003. Tentokráte budou hlavními hosty slovenský DJ, producent a mezinárodní techno star DJ Dalo, po jehož boku se představí v Plzni neméněznámý a oblíbený Pavel Krejdl. Junglový král Koogi ukáže plzeňskému publiku svoji druhou tvář v podání energického techno setu, který si speciálně pro tuto událost připravil. Těšit se můžete rověž na precizní set jednoho z pořadatelů Michala Dvořáka a tradičně již minimalisticky klikací rozjezd v podání DJe Šmafa.

Protože brány plzeňského výstaviště se na dobro zavřely, velkou novinkou je prostor, do kterého se seriál nyní přesouvá. Novým místem se stává velmi povedený prostor Lucerna (bývalý klub Showtime) na Doubravce. Nekteří z Vás si jistě vzpomenou na akci Future2beat, která se zde konala a měla obrovský ohlas. Discovery začíná ve 21.00, vstupné je 170 Kč v předprodeji klubu Mix a kromě DJs se těšte na vychytanej zvuk od firmy Lem, světla, laser show, gogo tanečnice, 3 bary a úplné zatmění měsíce.

Fotky prostoru z párty Future2Beat
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016