PARTYINFO

 

ROBODISCO

Datum konání:
06.06.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Elliot Eastwick (Paperecordings, UK), Tvyks (Eastbase, UK)
Info:
http://www.robodisco.net...
Popis:
Drakstore (focení, hena tatoo, pivní speciály)
 
 
Rozhovor s Petem Jenkinsonem Flashová hra s Červeným Drakem
Robodisco 5
Na pátek 6. června pro vás připravila agentura Eastbase další, již páté pokračování anglické klubové noci Robodisco. Do Prahy se konečně chystá manchesterský rezident akce Robodisco, spolumajitel labelu Paperecordings - DJ Elliot Eastwick.
 
Na pátek 6. června jsme pro Vás připravili další, již páté pokračování anglické klubové noci Robodisco. Do Prahy se konečně chystá manchesterský rezident akce Robodisco, spolumajitel labelu Paperecordings - DJ Elliot Eastwick, který nepřijíždí poprvé.

Skromný muž, který má na kontě mnoho úspěšných singlů se svými projekty Salt City Orchestra a Reset. S klidným svědomím se může pochlubit i remixy pro Underworld, Moloko, Nepoved, Electronic, Red Snapper či Speaker Pimps.

Letos se vrací ve dvojici Hollway & Eastwick a po světě boduje s úspěšným singlem Numer One, který vyšel u labelu Wall of Sound. Časopis Music jej zařadil mezi nejlepších 10 skladeb měsíce!

Robodisco Vám nabízí příležitost pro příjemně strávenou jarní noc, za poslechu hudby dje Tvykse a Elliota Eastwicka. Můžete se těšit na kvalitní house, funky a electro.

Samozřejmě nebude chybět ani oblíbený Drakstore, ve kterém opět nabídneme focení, hena tatoo či v něm můžete ochutnat chuť pivních speciálů - Black drak a Červený drak.

Na stránkách www.robodisco.net najdete soutěž o 5 volných vstupů pro 2, rozhovor s Elliotem Eastwickem, jeho biografii a kompletní diskografii. Historii party Robodisco v Anglii a v rubrice Robotiny dárky od nás: aktuální plakát, pozvánku, fotografie, šetřič či plochu ke stažení.

Akci připravují: Eastbase, Radost FX, Paperecordings, SonicTonic

Partneři: Maxistore, Black drak, Červený drak, Drakstore

ROBODISCO je party pořádáná právě pro Vás!

Těšíme se :)
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016