PARTYINFO

 

MILLION MARIHUANA MARCH 2003

Datum konání:
03.05.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Letenská pláň
DJs:
Tráva, Josef Sedloň, David Bowles, Koogi, IM Cyber, Babe LN/ Mc Vaant, Orion, Indy&Wich
Live:
rockove podium - ska, punk a tak ruzne
Info:
http://www.legalizace.cz
Popis:
každoroční akce na podporu legalizace marihuany; start ve 14:00
 
 
Line-up Million Marihuana March
Million Marijuana March 2003 bude opět na Letné
Letošní happening Million Marijuana March 2003 (MMM) se bude konat na Letenské pláni stejně jako v loňském roce. Akce začne v sobotu 3. května ve 14:00 hodin. Jen dosud není jasné, zda to letos bude s posvěcením úřadů či nikoliv.
 
PRAHA – Letošní happening Million Marijuana March 2003 (MMM) se bude konat na Letenské pláni stejně jako v loňském roce. Akce začne v sobotu 3. května ve 14:00 hodin. Jen dosud není jasné, zda to letos bude s posvěcením úřadů či nikoliv.

"Hledali jsme alternativní místa, protože jsme chtěli mít pojistku, kdyby jednání s Aktonem či s městem selhala. V této činnosti jsme poněkud polevili, když primátor Prahy MUDr. Pavel Bém označil MMM za legitimní občanskou iniciativu, která není v rozporu se zákony. Objevily se však nečekané obtíže při jednání s firmou Akton, která pro město Letnou spravuje. V této chvíli již nejsme schopni zajistit alternativní místo pro konání happeningu," řekl mluvčí MMM 03 a konopný ombudsman Marek Jehlička.

Další z organizátorů MMM 03 Tibor Stuchlík, předseda OSLÍKu, vyjádřil naději, že se možná podaří vše vyřešit a akce bude moci proběhnout legálně včetně pronájmu potřebných pozemků. „Účast již přislíbil například DJ Tráva a několik dalších zajímavých jmen a hudebních skupin. Bylo by velmi mrzuté, kdybychom byli donuceni dělat MMM opět v pirátských podmínkách. Rádi bychom konečně legalizovali alespoň možnost otevřeně vyjádřit svůj názor. Ale i s tím máme potíže. Věříme ale, že zatím není nic ztraceno,“ prohlásil Stuchlík.

Kdyby úřady, repektive firma Akton neumožnila pořadatelům oficiální pronájem, hrozily by stejné problémy jaké se vyskytly v loňském roce. "Bez povolení nemůžeme na pískovou plochu postavit veřejné záchodky a zřídit alespoň základní občerstvení. Nemůžeme tam dát ani odpadkové koše. Hrozí, že blízké restaurace budou opět v obležení tisíců lidí, kteří budou chtít přes den uspokojit své základní potřeby. Tomu bychom se chtěli letos vyhnout a věříme, že to úřady pochopí," dodal Jehlička.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016