PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Raw.Full (Commercial Suicide, Trickdisc, DSCI4/AT), Koogi (Shadowbox), IM Cyber (Shadowbox), Matoa (io.lab)
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
VJ Tree (Loox)
start 20:00, end 05:00, vstup 100 CZK
 
 
Raw.full Rozhovor s Raw.Fullem
Drumstation
Na pátek 23. května připravuje Badpoint a Shadowbox velkou drumnbassovou party. Akce dostala název Drumstation a je zaměřená na současné nové trendy drum&bassu.
 
Na pátek 23. května připravuje BADPOINT a Shadowbox velkou drumnbassovou party. Akce dostala název DRUMSTATION a je zaměřená na současné nové trendy drum&bassu. Hlavním účinkujícím DRUMSTATION 01 bude známý vídeňský dj RAW.FULL, polovina projektu IllSkillz a autor megahitu Be There 4 You. Dj RAW.FULL vydává na labelech Trickdisc, DSCI4 a Commercial Suicide a je jedním z hlavních představitelů rakouského drum&bassu. Dále vystoupí nejznámější český junglista Koogi, účastnice letošní Red Bull Academy v Sao Paulu IM Cyber a vitěz Dj Champu 2002, experimentátor - dj Matoa.

DRUMSTATION, to je kvalitní line-up, kvalitní zvuk a prostředí, férový přístup pořadatelů, alternativa k mega-akcím.

Samozdřejmostí je přesný line-up, který bude zveřejněn později stejně jako přesné informace o zvukové a vizuální aparatuře. Veškeré aktuální info včetně odkazů na hudební ukázky bude na oficiální stránce party: www.badpoint.cz/drumstation

DRUMSTATION je první ze série plánovaných parties, které si kladou za cíl zpřístupnit aktuální drum&bass širší veřejnosti, a to jednak akceptovatelnou výší vstupného (100 Kč) a jednak otevřeností a transparentností akcí.

Party DRUMSTATION se koná vnově otevíraném klubu Matrix, který má ideální prostory, které umožní účast až 600 návštěvníků a je vhodný pro středně velké akce v Praze. Navíc do budoucna bude Matrix disponovat další místností, která může být využita jako chillout nebo další stage. Klub Matrix najdete na Žižkově, Koněvově ulici č.13, v prostorách bývalých chladíren a později Žižkovské tržnice. Vstup je dvorem. www.matrixklub.cz

RAW.FULL

Raw.full se řadí mezi nejčerstvější talenty současné drum'n'bassové scény. Vedle toho, že si ve svých 22-ti letech zahrál po boku Ed Rushe, Matrixe, Dylana, Baileyho, Digitala, Total Science, Usual Suspects, Kemala a dalších, může se pochlubit hned několika singly pro respektované UK labely jako například DSCI4, Critical, Outbreak, Cylon a další.

Společně s neméně známým D.Kayem (Mindmachine) tvoří projekt ILLSKILLZ, odpovědný za skladbu Be There 4 You, kterou můžete momentálně slýchávat v setech všech známých djů od Grooveridera a Andyho C až po Leeho nebo Kluta. V nejbližší době se můžeme těšit na jejich remix jednoho z klasických junglových tracků Mutationz, který vyjde na Traceově DSCI4 a určitě i na singl Shadowplay, plánovaný k vydání na Klutově Commercial Suicide.

Raw.full je od léta roku 2000 členem vídeňského uskupení Trife.Life! a jeho sety jsou pravidelně ke slyšení právě na jejich akcích v klubu Flex.

www.illskillz.at

KOOGI

Jeden z nejznámějších českých djů se na scéně pohybuje už déle než sedm let. V roce 1999 založil projekt Shadowbox, kterému se dnes vedle djingu věnuje nejvíc. Připravuje rozhlasový dnb pořad Shadowbox a řídí informační web stejného jména. Zahrál si po boku takových hvězd jako jsou například Grooverider, Ed Rush, Roni Size, Total Science nebo LTJ Bukem a loni namixoval drum&bassové cd, které vyšlo jako příloha časopisu Xmag.

www.shadowbox.cz

IM CYBER

Další známé jméno, patřící už téměř čtyři roky mezi domácí junglovou špičku. Vedle většiny klubů v Čechách a na Moravě ji můžete slyšet často i v Rakousku a na Slovensku, kde je velmi populární. Začátkem letošního roku se zúčastnila jako jediná Češka dalšího ročníku Red Bull Music Academy, který se tentokrát konal v brazilském Sao Paulu. V dubnu jí vychází mixovaná dnb kompilace, kterou sestavila pro prestižní časopis Ultramix.

MATOA

Dj a muzikant Matoa má za sebou téměř 5 let praxe djingu. Je vítězem dj champu 2002 (mistrovství ČR a SR amaterských djs v kategorii D`N`B), členem kapely RADIUM.NFO z Brna (synthesyzers, harmony), produkuje univerzální sólovou studiovou produkci, působí jako lektor na dj workshopech, je svěrencem labelu IO.lab. Jeho oblíbené hudebni styly jsou drumandbass, jazzy jungle, hardstep, experimental.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016