PARTYINFO

 

KATACOMB

Datum konání:
25.04.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Jahoda
DJs:
jungle/d'n'b stage: Babe LN, Igraczech, Fogl vs. Tauber, Matoa (DJ Champ winner), Drahota (breakbeat set)
2nd stage: Biscuit (Livc Bassline Cup winner), Nesquick (Livc Bassline cup winner), Juan Disquéz (Livc Bassline cup), Drahota (TWM, Jahoda), Picasso (Jahoda), Agix (Jahoda), Hozzy (Jahoda)
Info:
http://www.klubjahoda.cz
kopac.profuturum@centrum.cz
Popis:
Pro Futurum session: oslava Jukiho narozenin, turnaj ve fotbálku - 22:00
šatna, dekorace, videoprojekce, žonglování, spešl osvětlení, fresh fruits, very choped Duck
vstup 70 CZK, open 18:00, start 19:00
 
 
Pro Futurum: Katacomb v Jahodě
Programová náplň chuchelského klubu Jahoda pomalu ale jistě nabírá na obrátkách. Náš věrný čtenář Kaczer v žádném případě nelení a připravil na páteční večer party pro příznivce zlámaných beatů. Nese název Katacomb a je spojena s oslavou mých narozenin. ;) Všichni jste zváni!
 
"Jahoda? Klub Jahoda? Proč všichni o té Jahodě tak často mluví?" Podobné otázky dostávám poslední dobou stále častěji. Na chatech, diskusních fórech, tanečních parties. Prostě a jednoduše všude. A není divu. Stále stoupající počet akcí organizovaných v útulném prostředí bývalého chuchelského kina, značným tempem zvyšuje jeho oblibu mezi příznivci elektronické taneční hudby.

Možná je to klidným prostředím v údolí mezi lesy na kopcích, možná hudební různorodostí, možná příznivými cenami a koneckonců možná i pohodlným sezením v gaučích, jež může útulné prostředí nabídnout - kdo ví.

I Pro Futurum si tento prostor oblíbilo a tentokráte připravilo party pro příznivce zlámaných, jungle a drum and bass rytmů. Nebude však chybět ani druhé "pódium", jímž se ponesou beaty rovné.

Klubovka s názvem Katacomb proběhne v pátek 25.4.2003. Babe LN (Roxy Praha), Igraczech (Kaktus), Matoa (DJ Champ 2002 winner, Radium.nfo), Fogl vs. Tauber (Symbol Sound) a breakbeatově Drahota, toť složení junglové stage.

Druhé pódium rozezní posluchači uznávaný houseový DJ Biscuit (LIVC/Bassline cup 3. Winner), tribalový Juan Disquez (LIVC/Bassline cup 5.-2nd place), Drahota (TWM, Jahoda), malé překvapení v podobě DJe Nesquika (LIVC/Bassline cup 4. winner) a z domácí půdy Picasso, Agix a Hozzy (všichni Jahoda).

Dále noc nabídne hřejivé pokoukání na videoprojekci VJky NUTTI ze známého uskupení PHASE a na žonglérské umění pražských žonglérů. Prostředí klubu osvěží světla od Pekry (Husitská 31, www.pekra.cz) a dekorace od Pro Futura + Symbol Soundu.
K dispozici bude i šatna, zahrát si můžete turnaj ve fotbálku o zajímavé ceny (start 22:00), své chutě uspokojit čerstvým ovocem a v neposlední řadě s námi oslavit Jukiho (techno.cz;)) narozeniny!

Co více si ještě přát za pouhých 70 Kč? Takže se uvidíme 25.4. v klubu Jahoda (Starochuchelská 192, Praha 5, Velká Chuchle, www.klubjahoda.cz) na party Katacomb. Začínáme v 18:00 a v 04:00 končíme.

DOPRAVA

MHD: ze Smíchovského nádraží linkovými autobusy (8 minut) 129, 172, 241, 243, 244, 255 (denní) a 507 (noční) www.dp-praha.cz. Dojedete do zastávky Dostihová, odkud půjdete dále po navigaci (5-10 minut).

Vlastní doprava: na výpadovce Strakonická se dáte první odbočkou po přejetí čerpacích pump Robin Oil a Aral vpravo, přejedete železniční přejezd a asi po 100 metrech na pravé straně nemůžete klub minout.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016