PARTYINFO

 

BIOPLEX

Datum konání:
24.05.2003 - sobota
Místo konání:
Beroun - kemp Plešivec
DJs:
P-Mac (Ketuh rec./Portugal), Mithuna (Trinity/Macedonia), Alizard (HeadLand/Greece), Garin (RUS), Searcher (Looke), Cymoon (Sonic Distortion), TV (Sonic Distortion), Rawe (Sonic Distortion)
Live:
Transdriver (RUS), GappeQ
Info:
http://www.psytrance.cz...
Popis:
videotrip by Perple, lyserdelic decos by Fluorobotanics & CosmicWalkers (D), chillout & chai zone by Tribal Vision, MIMOdimensional cube by Embryo, psyfashion shop Ketuh (P) & Ohmtribe (CZ), "smart" Space bar, string decos
 
 
Bioplexí aktuality
Bioplex open air
Bioplex open air by neměl po hudební stránce nechat nikoho na pochybách. Kromě uznávaného frontmana (nejen) portugalské psytramtárie DJ P-Maca se s krystalicky čistým zvukem skutečného live actu představí GappeQ a ruský Transdriver.
 
BIOPLEX open air by neměl po hudební stránce nechat nikoho na pochybách. Kromě uznávaného frontmana (nejen) portugalské psytramtárie DJ P-Maca se s krystalicky čistým zvukem skutečného live actu představí GappeQ a ruský Transdriver, který poslední dobou poněkud pozměnil náklon svého akustického nože a koho nerozseká, toho přinejmenším překvapí. Makedonec Mithuna napoví, proč nemůže být balkánská krev chladná a ani zbytek kormidelníků neponechá kurz valících se zvuků náhodě.

Nečekané lze očekávat od "MIMOdimenzionální kostky", chybět nebude "žwazone", přes den plácek na fotbálek, oheň ani velký stan a jiné drobné přístřešky. K dispozici ubytování v chatkách nebo vlastních stanech již od pátku.

Ofic. začátek v sobotu v 18:00, vstup 180 Kč.


DJ P-Mac

Pedro Macedo alias P-MAC z portugalského Porta patří k nejuznávanějším a nejnadšenějším krotitelům psychedelických zvuků, jehož jméno se objevuje zejm. ve spojitosti s labelem Ketuh rec. a Good Mood production (organizátor festivalů Boom a Ypypoty v Brazílii).

Svému poslání se věnuje od r. 1999 a kromě pravidelného organizování a účinkování prakticky každý víkend doma v Portugalsku je žádanou posilou mnohých velkých festivalů (kromě již zmíněného Boomu a Ypypoty např. Shiva Moon festival), často hostuje v Řecku, Německu, na Ibize a v Rakousku (s Alizardem:)...

Je typickým představitelem nekompromisního fullon soundu, čemuž odpovídá i výběr interpretů na kompilacích Ketuh rec. (Penta, Fractal Glider, Membrana, Dark Nebula, Parasense, Silicon Sound, Polaris, Kluster, Lukkas,...), P-MAC má prý však vytříbený cit i pro groovy sound a melodické ranní euforioly, což si na Bioplexu zákonitě prověříme... Posledním rokem se věnuje i podpoře nových portugalských talentů jako jsou Shrink, Menong, Lukkas nebo Audialize. Je tedy bezesporu i jeho neocenitelnou zásluhou, že Portugalsko patří na poli psychedelické kultury k předním světovým scénám, což je na oblibě jednoho nejmenovaného hudebního stylu na západě Pyrenejského poloostrova velmi dobře znát. :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016