PARTYINFO

 

IMPACT

Datum konání:
16.05.2003 - pátek
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Takaaki Itoh (Stimulus Rec./Electracom/Jap), Mike-T (Sushibaby/D), Maxx (White&Round/Fr), Agent (Techno.cz), Kaisersoze (Lunar), Jerry (Lunar), Alleki & Kobylka (Boca Juniors), Dave Fish (Exwired.org), Orbith (Bassline), Ian Fuzzy, Bernie, Marafaka, Yarikuri, Gregor
Dvoika.Troika Stage: Sayko & Yadel
 
 
Barumba presents Impact
16.5. se v Olomouci uskuteční party Impact, která chce představit (nejen) olomouckému publiku současný zvuk technomusic z Japonska, Francie, Německa za podpory nejlepších tuzemských DJs.
 
16.5. se v Olomouci uskuteční party IMPACT, která chce představit (nejen) olomouckému publiku současný zvuk technomusic z Japonska, Francie, Německa za podpory nejlepších tuzemských DJs. Důraz bude kladen nejen na audiovizuální stránku, ale i na organizaci, která tvoří neméně důležitou součást party.

Party se bude konat v areálu olomouckého S-klubu. Hlavní stage, která bude uvnitř samotného S-klubu, disponuje speciální vibrační antizvukovou stěnou, která spolu s 20 kW soundsystémem zaručuje 100% kvalitu zvuku. O vizuální stránku se bude starat Medium 37 se svou 30 kW light show a laser show od Sonny. Samozřejmostí jsou gogo tanečníci, lightstick shop, Radiance shop a XTC testy. Na příznivce zlámaných beatů je připravena Dvoika.Troika Stage, kde se utkají DJ Sayko & Dj Yadel... Schladit se návštevníci budou moci open air chill-outu, kde bude samozřejmě celou noc znít příjemný deep house a ambient. V areálu budou k dispozici 3 bary + koktejl bar v Chillout stanu. Na budově klubu bude umístěna jedna ze 3 videoprojekcí. Další s videoanimacemi od VJe PET. Ta bude přímo na hlavní scéně. Afterparty se bude konat od 5:00 do XX hodin v klubu Barumba. O půlnoci se budou losovat vstupenky o hlavní cenu soutěže 12-ti denní zájezd do Londýna se společností GTS International. Další ceny jsou komplet party oblečení od Radiance, dárky z Titty Twisteru a roční vstupy do Barumby.

Line-up:

20:00 - 21:00 Maxx
21:00 - 22:30 Jerry
22:30 - 00:00 Alleki & Kobylka
00:00 - 02:00 Takaaki Itoh
02:00 - 04:00 Agent
04:00 - 05:30 Mike-T
05:30 - 06:00 Dave Fish

Afterparty
Barumba
05:00 - XXX
DJs Kaisersoze, Orbith, Ian Fuzzy, Alleki

Profil - Takaaki Itoh

Ačkoli není příliš mnoho asijských DJs známých u nás v Evropě, některá jména již "zdomácněla". Mezi takové patří i DJ který odehraje svůj set 16.5. v Olomouci. V zemi vycházejícího slunce se Takaaki Itoh řadí již delší dobu mezi nejlepší techno producenty. Svůj první vinyl vydal v roce 1998 na značce Electracom a od té doby pravidelně přispívá i na labely Majesty, Housedust, Stimulus a PVC. Itohovy skladby se objevují v setech předních domácích DJů a velkému ohlasu se těší i jeho DJské sety v Čechách a na Slovensku. V současnosti se Itoh rozhodl pro založení vlastního labelu Wals.

Předprodej:

Olomouc - Barumba, Indies, Radiance, Titty Twister
Brno - Radiance, Indies, Diffusion
Ostrava - Radiance
Přerov - Music
Prostějov - Forte
Zlín - Forte
Šumperk - Audiopalace
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016