PARTYINFO

 

REFLECTION 002

Datum konání:
09.05.2003 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Grendaiser, Redis Vega, Chesev, Voodoo Piet,
E.S.W.L, T-Raidr, Sundance
 
 
Reflection v Liquidu
DJ Work Freefall pro vás na pátek 9. května připravil pokračování Techno & Progressive Trance/House Party - Reflection v libereckém Liquidu.
 
DJ Work Freefall pro vás na pátek 9. května připravil pokračování Techno & Progressive Trance/House Party - REFLECTION v Libereckém LIQUIDU. Budete si moci vybrat mezi dvěma floory: Main TECHNO-BEATS floor - zde se představí brněnský "masér" GRENDAISER (Monitor), kterého jste mohli slýchávat v mnoha moravských klubech. Grendaiser hraje našláplé industriální techno s prvky slovenské školy. Kromě něj zahrají i REDIS a VEGA z dj-worku Mechanismus - Kutná Hora a residenti party - freefalldjs - CHESEV a VOODOO PIET. Second PROGRESSIVE-BEATS floor bude hostit jednoho z předních českých trance/progressive djs, E.S.W.L.a (DJmix.cz/Praha), SUNDANCEe (Mechanismus/Kutná Hora) a residenta T-RAIDRa (Freefall/Bce), kteří ve vás navodí nevídané a neslýchané emoce.
Reflection v Liquid-clubu bude jízda až do pozdního rána, mejdánek na vlnách techna a progressivního tranceu si rozhodně nenechte ujít!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016