PARTYINFO

 

OBSERVER

Datum konání:
16.05.2003 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Grant (FR), Andrea Leme (Energetica Team, Space Echo, IT), Skipworker (Lunar), Matrix (Techno.cz), N-Dr.u (Depo9), Kaiser Soze (Lunar)
progressive stage: Ringo, Blond, Kaiser Soze (speciální house set)
Popis:
Dark Angels show, speciální dekorace Depo9, dvojitá videoprojekce od Cube Vision
 
 
Grant Andrea Leme
Observer
Pravidelná klubová noc Observer získala během krátké doby velmi dobré jméno a početnou skupinu vyznavačů kvalitní hudby a zábavy. V pátek 16.05. v ostravském Fabricu čeká na všechny příznivce další pokračování Observeru.
 
Pravidelná klubová noc Observer získala během krátké doby velmi dobré jméno a početnou skupinu vyznavačů kvalitní hudby a zábavy. V pátek 16.05. v ostravském Fabricu čeká na všechny příznivce další pokračování Observeru, tentokrát s mimořádně silnou částí zahraničního line upu a pečlivě vybranou čtyřkou domácích DJs.

Observer navštíví francouzský DJ Grant, precizní technik, výborný bavič, u nás známý díky několika výjimečným vystoupením v klubech jako Paradogs nebo Barumba. Z Itálie přijede DJ a producent Andrea Leme, člen Energetica Teamu a organizace s vynikajícím názvem Space Echo, hraje ostré, klubové techno, obratně mixované s co možná největším důrazem na pobavení publika.

Českou sekci budou jistě skvěle reprezentovat a bavit vás DJs Skipworker, člen Lunar bookingu, tvůrce Techno Energy a House Party na Next Era, Matrix, talentovaný producent a DJ, majitel labelu Sitcom, N-Dr.u, člen Depo9 bookingu a konečně resident Observeru, DJ Kaiser Soze.

Tak jako při příležitosti všech předešlých Observerů i 16.05. na vás čeká neobvyklá Dark Angels show, připraveny jsou speciální dekorace mistrů z Depo9, novinkou bude dvojitá videoprojekce s originálními animacemi od Cube Vision a naprostou premiéru bude mít progressive stage s DJs Ringo, Blond a Kaiser Sozem ve speciálním house setu.


22:00 - 23:30 N-Dru (Ostrava)
23:30 - 01:00 Skipworker (Praha)
01:00 - 02:30 Grant (Francie)
02:30 - 04:00 Andrea Leme (Itálie)
04:00 - 05:30 Matrix (Praha)
05:30 - 07:00 Kaiser Soze (Praha)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016