PARTYINFO

 

IN DA BUSH

Datum konání:
11.07.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Klute (comercial suicide, UK), IM Cyber (eastbase), Elvis (ex dust), Nitrous (shadowbox.cz)
Popis:
jungle session
light design by HPNVSN, rezervace s 10% slevou na tickets@roxy.cz
 
 
Moving Fusion v ČR
Jungle Session
Britský DJ a producent Klute vydal nedávno na své vlastní značce Commercial Suicide album s názvem Lie & Cheat & Steal a přijíždí ho představit do Čech, kde ho můžeme slyšet hned na dvou místech.
 
Britský DJ a producent KLUTE vydal nedávno na své vlastní značce Commercial Suicide album s názvem LIE & CHEAT & STEAL a přijíždí ho představit do Čech, kde ho můžeme slyšet hned na dvou místech. Klute odehraje svůj první set v pátek 11. července v klubu Roxy na noci in da BUSH, aby vzápětí oDJel do Karlových Varů a v sobotu v noci odehrál další set v "detašovaném klubu Go Planet Roxy".

Na páteční noci ho budou za gramofony doprovázet ostravský showmen DJ ELVIS, drumandbassová princezna IMCYBER a DJ NITROUS. Světla budou mít jako obvykle v režii HYPNOVISION.

Poslední dvě návštěvy DJ Klutea v Čechách nenechali nikoho na pochybách o jeho DJských kvalitách a návštěvníci se mohou v jeho podání těšit opět na perfektně mixovaný set, zabíhající od temného hardstepového feelingu přes tranceové zvuky až po velmi melodické tracky - ostatně jako jeho tvorba, která je mezi odbornou veřejností stále více ceněná.
 
Klute (commercial suicide - UK)

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016