PARTYINFO

 

ULTRA

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Toky (SK), Pietro, Lukke (SWE)
special guest: Gaetano Parisio aka Gaetek (I)
Popis:
vstup 50/100 CZK
 
 
DJ a producent Gaetano Parisio aka Gaetek
Gaetano Parisio, též známý jako Gaetek pochází z Neapole, Itálie kde se v listopadu 1973 narodil.
 
Gaetano Parisio, též známý jako Gaetek pochází z Neapole, Itálie kde se v listopadu 1973 narodil. Jako dj si svou premiéru odbyl v roce 93 právě v jeho rodném městě na úpatí sopky Vesuvu. Již tenkrát se jednalo o techno set s charakteristickými groovy prvky, v přibližně "stejně" podobě jak jej od něj známe dnes.

Po třech letech hraní se odhodlal k vydáni své prvotiny prostřednictvím labelu svého nejlepšího přítele Marco Caroly - Designe Music. V tom samém roce se také začal věnovat tvorbě hudby pro Primate, Planet Rhythm a několik dalších labelu. V roce 97 si zakládá svůj vlastní label - Conform Records, který je vyhlášený produkci jedněch z nejlepších techno tracku.

Studiová spolupráce pánů Gaetek - Marco Carola je schovaná pod jméno C&G south systém a vydává svá díla na labelech Drumcode, Tortured či Conform
V roce 98 zakládá spolu s ELP-labelpool svůj druhy label ART, který mu dává naprostou volnost presentovat své umělecké myšlenky a který dal tímto vzniknout unikátnímu techno zvuku pro který je Gaetek znám po celém světě.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016