PARTYINFO

 

DOUBLE NIGHT - BREAXONE

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Philip TBC, Kmín, Lautek
MCs: Sister Zulu, Nu.C
Info:
http://breakbeat.zulu.cz...
Popis:
vstup 60/20 CZK
 
 
Breaxone
Na naše nejpolámanějsi město Ostravu se opět valí breakbeat. Čtěte dále...
 
Na naše nejpolámanějsi město Ostravu se opět valí breakbeat. Čtěte dále...

Ostravská ext.dust - breakbeatová crew, DJs Kmín a Lautek, opět připravují, ve spolupráci se známým ostravským klubem Fabric, další pokračování jediné pravidelné breakbeatové akce v Methancity.

BREAXONE se uskuteční v pátek 23.5.2003 v rámci programu "double night" připravovaného klubem Fabric. Tradiční breaxone DJs, Lautek a Kmín, přivítají tentokráte nejen špičkového DJe a matadora pražské zlomené taneční scény, PHILIPA TBC, ale také dva skvělé vokalisty z uspěšné české taneční skupiny SKYLINE: SISTER ZULU a MC Nu.C.

Breaxone má tedy pro Vás připraveno již třetí pokračování. Těšit se mužete opět na veselou funkystepa produkci DJe kmína, na temné zlomeniny DJe Lauteka a nekompromisní tvrdé beaty od DJe Philipa TBC. Celý večer budou jemně kořenit oba pozvaní vokalisté Sister Zulu a Nu Creator. Jelikož je tato klubovka připravována v rámci slevněného výkendu klubu Fabric, můžete se těšit i na příznivé vstupné 60 Kč. Pokud se chystáte do Fabriku i v sobotu přijde Vás BREAXONE na pouhých 20 kaček. :)

více na BREAKBEAT.ZULU.CZ info o SKYLINE: www.skylineweb.cz


PHILIP TBC

ShadowBox Mafia
rezidentní noc Breakeke [Punto Azul]
projekt ShadowBox [rozhlasový pořad & onlinemag]
specialitou je hraní na 3 gramce a kombinování drumnbassu s technem a breakbeatem

...je organizátorem pravidelné breakbeatové klubovky: BREAKEKE, kterou již rok pravidelně pořádá v pražském klubu PUNTO AZUL. Na počest této párty je na 9.6. v klubu ROXY přichystána oslava prvního výročí. Philip je mezi d'n'b příznivci považován za jednoho z nejtvrdších DJs. Samozřejmě se tento postoj k hudbě projevuje i při jeho breakbeatových setech. Ačkoliv je Filip spíše znám jako d'n'b DJ, má velké zásluhy při propagaci breakbeatu v českých zeních. Není divu, vždyť na jeho klubovkách si porvé zahrála brakbeat většina dnes populárních pražkých bb DJs. Možná právě díky philipovi dnes někteří ortodoxní drumeři pokukují po bb deskách.

"Nejvíc si vážím hraní pro lidi, o kterých vím, že přišli za hudbou a dokážou se náležite bavit, protože to je na párty to nejduležitejší. Nezáleží na tom, jestli je to velká párty nebo narozeniny pro dvacet lidí - lidi se musí hlavně bavit."


SISTER ZULU

...je výbornou vokalistkou, po českých zemích se projíždí s tanečníma kapelkama a DJs již spoustu let. Nejznámějším projektem, ke kterému se v poslední době hlásí jsou samozřejmě SKYLINE. Sama si píše texty k trackům, které zpívá. Může se pochlubit společným, již několikaletým vystupováním s COLORFACTORY, nebo vystupování se svou bývalou funky kapelou "Shower Elephats". Slyšet jste ji mohli také v tracku od Significant Other - oceán (opět s vlastním textem). V letošním roce připravuje sólové album v produkci Indyho a Wiche. Vedle DJs zpívá velmi často. Jejími oblíbenými partnery u černých placek jsou např. DJs tráva, Babe LN, Liquid A, Lucas nebo právě Lautek s Kmínem. Prostě blond s černým hlasem.

"... já jsem vlastě hodná holka"
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016