PARTYINFO

 

MATRIX RELOADED - FRIDAY NIGHT

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Village Cinemas Anděl
DJs:
Joel Einhorn, Milan Kroužil, Drahota, Brady
Popis:
film + DJs
start 18:00, end 24:00
 
 
Friday Night - Matrix Reloaded
Village Cinemas Anděl nabídne kromě filmů také vždy jednou měsíčně vystoupení předních DJs.
 
Village Cinemas Anděl nabídne kromě filmů také vždy jednou měsíčně vystoupení předních DJs.

Praha, 19. května 2003 - V pátek 23. května proběhne v multikině Village Cinemas Anděl první ze série warm-up parties Friday Night, tento měsíc s podtitulem Matrix Reloaded. Filmovým a hudebním fanouškům se tak otevírá nová možnost, jak začít víkend. Po filmu si totiž mohou v pizzerii multiplexu od 18:00 do 24:00 hodin zdarma vychutnat DJská vystoupení Joela Einhorna, Milana Kroužila, Drahoty a Bradyho. A po té je již na nich, v jakém klubu budou po půlnoci pokračovat. Friday Night je nový koncept warm-up parties ve stylu: zajdi na film, po té se přesuň do přilehlé pizzerie a s dobrou muzikou a osvěžujícím drinkem se nalaď na další noční party. Friday Night…víkend začíná ve Village.

První Friday Night se ponese v duchu trháku tohoto měsíce - kultovního amerického thrilleru Matrix Reloaded. Hlavní hvězdou bude DJ Joel Einhorn, rezident a zakladatel klubové noci Zen, která v anketě Dance Awards 2002 obdržela ocenění "Nejlepší klubová noc". Joel pochází z rodného města house music - Chicaga. V mládí hrál na piano, saxofon a kytaru, kromě house music se zajímal také o jazz a blues - nechme se tedy překvapit, co připraví na první Friday Night ve Village Cinemas. Joela doplní také jeden z matadorů české taneční scény DJ Milan Kroužil, kterého můžete znát například z pořadů Clubmix či BPM akci na Radiu Bonton Deejay a DJs Drahota a Brady ze stáje TWM komplex.

U příležitosti party mohou návštěvníci využít také několik akčních nabídek. Například při zakoupení jedné lahve belgického prémiového piva Stella Artois dostanou druhou zdarma či ke každé zakoupené pizze dostanou zdarma kokteil Tropico. Friday Night II se uskuteční v pátek 13. června pod taktovkou DJs Michaela Buriana a Eazyho.

O Friday Night:

Friday Night, je koncept parties představených společností Village Cinemas Czech Republic. Jedná se o akce ve stylu warm-up, chill-out či lounge.. Vždy jednou měsíci vám nabízíme opravdu naplno strávit páteční večer. Můžete si vychutnat film z bohaté nabídky multiplexu Village Cinemas Anděl. Po filmu se stačí přesunout do pizzerie v přízemí, dát si drink a vychutnat si zdarma vystoupení předních českých DJs podpořených jejich mladými talentovanými kolegy. A po té již záleží na vás, do kterého klubu se přesunete. Friday Night…víkend začíná ve Village!

O společnosti Village Cinemas Czech Republic:

Společnost Village Cinemas Czech Republic s.r.o. vznikla v roce 1999 jako pobočka australské společnosti Village Roadshow Ltd. V současné době provozuje osmisálové multikino v Praze na Černém Mostě v budově Zábavního centra Černý Most a nejmodernější multikino v České republice v Praze-Smíchově v areálu Anděl City, které je se 14 provozovanými sály a celkem 2300 sedadly v současné době největším v republice. Kvalitu nového smíchovského multiplexu potvrdila i porota mezinárodního veletrhu komerčních nemovitostí MAPIC ve francouzském Cannes, která jej v roce 2002 vyhlásila evropskou komerční stavbou roku v kategorii zábavy. I v následujících letech společnost Village Cinemas Czech Republic počítá s rozšiřováním sítě multikin také do dalších měst České republiky.
 
Friday Night = film + DJs ve Village Cinemas Anděl

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016