PARTYINFO

 

MATRIX ONLINE PARTY

Datum konání:
23.05.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
stage 1: Natasha Urman (RUS), Pietro, Beax (Ibizanight), Míša Salačová, Kuba Soulcheck, Mirk, Pluto & Patrik (4 decks), Agix, Smog, Džejár
stage 2: Vítek Černý (Radio Bonton), Milan Kroužil (Radio Bonton), Bílej (Industry), Robin Sobek (Radio Bonton)
Info:
http://www.fanonline.cz...
info@fanonline.cz
Popis:
2 pódia, 4 haly, program bojového umění - Matrix performance by syndrom snopp, breakdance by upside crew, Matrix tombola, go-go dancers, výstava, UV efekty, zahrádka, laser show, čajovna, břišní tanečnice, movie bar, game zone, projekce
omezená kapacita 4000 lidí, online přenos na internetu, změna programu vyhrazena
vstupenky nelze koupit, vstupenka zdarma (+plakát a další dárky) při koupi double Matrix vstupenky v Palace Cinemas (Nový Smíchov, Slovanský Dům, Park Hostivař, Letňany)
start 19:00, end 03:00
 
 
Matrix online party zdarma
Nejen pro fanoušky Matrixu je tady exkluzivní nabídka užít si noc 23. nebo 24.5. Na dvou podiích ve 4 halách se odehraje akce plná projekcí a hudby.
 
Nejen pro fanoušky MATRIXu je tady exkluzivní nabídka užít si noc 23. nebo 24.5. 2003. Na dvou podiích ve 4 halách se odehraje akce plná projekcí a hudby.

Stage 1 v čele s moskevskou Natashou URMAN, ale i další DJs Pietro, Beax (Ibizanight), Míša Salačová, Kuba Soulcheck, Mirk, 4 gramce Pluta a Patrika, Agix, Smog, Džejár,...

Stage 2 obsadí nejen Vítek Černý (Radio Bonton), Milan Kroužil (Radio Bonton), Bílej (Industry), Robin Sobek (Radio Bonton), ale i program bojového umění - Matrix performance by syndrom snopp, breakdance by upside crew nebo losovaní original MATRIX tomboly s cenami jako: originální hodinky SWATCH, original MATRIX trička, videokazety, DVD, plakáty, desítky CD: MATRIX RELOADED 2 CD, komerční singly MATRIX RELOADED, aktuální CD Madonny American Life, Linkin Park, Matrix "1", hromada triček www.fanonline.cz, vstupenky do PALACE CINEMAS, basy KAMIKAZE, original BERENTZEN a mnoho dalších.

V prostorách MATRIXoidního ABATONu si také budete moci užívat go-go dancers, výstavy, UV efektů, zahrádky, laser show, čajovny, břišní tanečnice, movie baru i game zone... a dalších překvapení.

Pokud Vás to láka, věřte, že vstupenky nelze koupit, ale buď zdarma získat spolu s plakátem a dalšími dárky při koupi Double MATRIX vstupenky v kterémkoli PALACE CINEMAS (Nový Smíchov, Slovanský Dům, Park Hostivař, Letňany). A nebo jich lze několik set vyhrát na http://www.fanonline.cz/dalsi1.asp?idd=1322 nebo na http://www.fanonline.cz/dalsi1.asp?idd=1323.

POZOR! Omezená kapacita obou party dovoluje zúčastnit se pouze 4.000 z Vás, na ostatní zbyde pouze online přenos na internetu.

Začínáme v 19:00 a končíme v 03:00 (???).

Změna programu vyhrazena.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016